TOGETHER WE RISE

Asics Tiger lanceert de nieuwe Gel Kayano Trainer Knit collectie. De aanstormende Amsterdamse DJ Mairo Nawaz is het boegbeeld van de cross-culturele campagne. De exclusieve geweven constructie in de vijf verschillende modellen staan symbool voor de opbloeiende straatcultuur.

De nieuwe collectie bestaat uit vijf verschillende modellen, maar het is de terugkerende geweven upper die de collectie samenbrengt. We Are All Woven From The Same Thread is het uitgangspunt van de campagne.

De campagne wil zelfvertrouwen aanmoedigen bij de jongere generatie, met het idee dat vertrouwen in jezelf zorgt voor vertrouwen vanuit anderen. De DJ Mairo Nawaz is één van de vijf cultural creators die, als afspiegeling van onze jongerengeneratie, in een rauwe, stedelijke setting is geportretteerd. Samen vormen deze creators één front. Ze realiseren zich dat ze krachtiger zijn door samen te komen. Hierdoor willen ze anderen inspireren en deel uit laten maken van een grotere beweging.

Al in 1993 maakte de originele Gel-Kayano Trainer zijn debuut als running model. Nu is de iconische sneaker terug, met een vertaalslag naar de straat. De geüpgraded Gel-Kayano Trainer Knit kenmerkt zich door een minimalistische stijl, waarbij het geweven bovenstuk aansluit op de welbekende Asics Tiger strepen. Voorop in deze collectie staan flexibiliteit en comfort.

Binnenkort is de collectie verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waaronder Athlete’s Foot, Front Runner en Sneakers en online via de website

Check hier alvast de campagne!

Geef een reactie