Jubileum

Defender viert 75 jaar Land Rover met unieke, gelimiteerde Defender 75th Edition

Land Rover bestaat 75 jaar. Het merk staat hier op unieke wijze bij stil met de introductie van de New Defender 75th Edition. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis.

Kenmerkend voor de Land Rover Defender 75th Edition is de exclusieve exterieurkleur Grasmere Green. Deze komt terug op de bijpassende 20-inch wielen met speciale naafdoppen. Opvallende 75 Years-graphics, bumpers in de kleur Ceres Silver en Privacy Glass zorgen voor de finishing touch.

De exterieurkleur keert ook terug in het robuuste en veelzijdige interieur van de Defender. Zo is de Cross Car Beam afgewerkt in Grasmere Green Powder Coat Brushed Finish en zijn er lasergeëtste details aangebracht op de zijkanten van het dashboard. De stoelbekleding in Resist-kunstleder is uitgevoerd in de kleur Ebony en de zijstijlen van de middenconsole zijn bekleed met Robustec – de meest robuuste stof die beschikbaar is op Defender.

In Nederland wordt de Defender 75th Edition alleen geleverd als zeer krachtige en efficiënte Defender 110 P400e Electric Hybrid (PHEV), waarbij de royale uitrusting verder is uitgebreid met een aantal standaard geselecteerde opties.

De Land Rover Defender 110 P400e Electric Hybrid (PHEV) 75th Edition is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 126.797, inclusief de standaard geselecteerde opties. De gelimiteerde uitvoering is per direct te bestellen.