TalkiesMAN spring/summer 2022

Vierentwintig lentes jong is-ie, acteur Niek Roozen op de cover. De jonge doch inspirerende acteur steekt zijn ambitie om zelf te regisseren niet onder stoelen of banken, vertelt onder meer over zijn grote blunder tijdens een afspraak met John de Mol himself en hoe de hardheid van zijn vader hem heeft gevormd. One to watch die Niek!

De wereld is eindelijk weer open en reizen wordt weer onderdeel van ons werk. Voor een bezoek aan befaamd beddenmaker Hästens ter ere van hun 170-jarige jubileum én launch van hun nieuwste bed, vlogen we naar Stockholm van waaruit we verder reisden naar het kleine plaatsje Köping waar de beroemde bedden met de hand(!) gemaakt worden. Hierover en over de bijzondere samenwerking voor het nieuwste bed met de internationale interieurontwerper van de sterren, Ferris Rafauli, lees je in de nieuwe editie van TalkiesMAN. En ook was het een feestje om de Watches and Wonders-horlogebeurs te bezoeken in Genève waar de grote spelers onvermoeid een week lang hun noviteiten presenteerden! Je leest de highlights.

We kijken terug op tien jaar Nicemakers, het bedrijf van interior designers Joyce Urbanus en Dax Roll. In hun volledig gerestylede jaren ’60 bungalow kijk je je ogen uit! Dax; ‘Zowel Joyce als ik zijn beiden enorm verrast dat het eindresultaat eigenlijk véél mooier is geworden dan we hadden verwacht.’ Eyecandy vanaf pagina 68.

Deze TalkiesMAN zit vol reportages, mooie merken en gouden tips! Zoals van natuurliefhebber Arjan Dwarshuis die bijzondere lessen met je deelt in de rubriek Levenslessen, maar ook heel goede tips krijg je van Jeroen de Rijke; politie-expert en tactisch rechercheur bij tv-progamma Hunted, je leert wat je nog niet wist van Cillian Murphy én stijl krijg je mee van dj Nicky Romero.

Dit en nog veel meer in jouw Talkies MANgazine. 

Enjoy!