Vitaily welkomstpakket t.w.v. €180 bij 8 keer Talkies cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang het Vitaliy welkomstpakket, t.w.v. €180 cadeau!

Wat is Vitaily?

Vitaily is een gebruiksvriendelijk en duurzaam concept voor dagelijkse suppletie.
De supplementen van Vitaily zijn van natuurlijke oorsprong en bieden een totaaloplossing voor de gemiddelde volwassen mens in goede gezondheid. Vitaily is samengesteld op basis van (kleine) tekorten waar bijna iedereen mee kampt. Per dag slik je twee tabletten en twee softgels, die verpakt zijn in eenvoudige, biologisch afbreekbare dagzakjes. 

Vitaily vult de belangrijkste voedingsstoffen in je lichaam aan, met hoge kwaliteit ingrediënten. De handige dagzakjes neem je eenvoudig overal mee naartoe. Met een paar slokken water heb je jouw dagelijkse aanvulling van voedingsstoffen in een mum van tijd binnen. De naam Vitaily staat trouwens voor een combinatie van vitaal en daily: iedere dag vitaler dus!

Bij een abonnement op Talkies Magazine krijg je nu de luxe welkomstdoos van Vitaily cadeau. Met dit pakket heb je direct drie maanden aan vitale dagzakjes én een stijlvolle dispenser in huis. Tip: plaats de dispenser op een in het oog springende plek: op je aanrecht bij de waterkoker, op de afzuigkap of naast je tandenborstel. Zo ben je iedere dag bewust van jouw daily Vitaily momentje. Kies voor je gezondheid – het hoeft echt niet moeilijk te zijn.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.