HET KOOKBOEK Chef Toub: Lekker Arabisch

Win! 5x HET KOOKBOEK Chef Toub: Lekker Arabisch

De Arabische keuken is veelzijdig, verrukkelijk en verrassend! En wie kan al dit lekkers beter brengen dan onze eigen Mounir Toub? In Talkies deelt hij iedere keer zijn heerlijke recepten en zijn recepten zijn nu ook gebundeld in zijn nieuwe boek Chef Toub: Lekker Arabisch! In dit kookboek neemt Mounir je mee naar de rijke Arabische keuken, van Marokko tot Libanon en van Syrië tot Tunesië. Het boek bevat makkelijke gerechten voor doordeweeks, maar ook gerechten om in het weekend mee uit te pakken. Geniet op een dinsdag van een Marokkaanse couscoussalade of een Turkse linzensoep en trakteer de hele familie op zaterdag op een mezze-lunch.

Mounir over zijn nieuwe boek: ‘De Arabische keuken is nog altijd een ondergeschoven kindje, als je het mij vraagt. Jammer genoeg krijgt deze bijzondere keuken niet de credits die hij verdient. Vaak denken mensen aan falafel, hummus en broodjes kebab, met dit boek wil ik laten zien dat het zoveel meer is!’

Chef Toub: Lekker Arabisch | Kook elke dag gezond! Moderne gerechten uit het Midden-Oosten | Mounir Toub | 9789021575940 | € 24,99 | 15 april 2020 | Kosmos Uitgevers

Wij mogen 5x het kookboek Chef Toub: Lekker Arabisch weggeven! Doe mee en maak kans!

HET KOOKBOEK Chef Toub: Lekker Arabisch

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de TalkiesMAN socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

Ik ontvang graag de nieuwsbrieven van:

Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

Stap 3: Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesman.nl.