Leveringsbeleid

Levering

  1. De levering wordt uitgevoerd op weekdagen (van maandag tot vrijdag). Bestellingen worden meestal binnen 1 à 2 werkdagen verzonden, afhankelijk van de betalingsbevestiging, het door u geselecteerde afleveradres en de beschikbaarheid van uw items in het magazijn. De verzendkosten staan vermeld bij het product dat u wilt bestellen.
  2. Onze bezorgpartner is PostNL.
  3. Het product/de producten wordt/worden afgeleverd op het afleveradres dat u in uw bestelling opgeeft.
  4. Als u de producten niet hebt ontvangen binnen de geschatte levertijd die in de verzendbevestiging is gespecificeerd, vragen wij u contact met ons op te nemen via e-mail, info@talkiesmagazine.nl, of door te bellen naar +31 (0)20 223 58 12.
  5. Bestellingen kunnen alleen in Nederland en België worden geleverd. Voor levering naar het buitenland verzoeken we u te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.
  6. In geval van overmacht (bijv. stakingen, extreme weersomstandigheden) worden de verplichtingen van de Verkoper onder het Contract opgeschort tijdens de periode van overmacht.

Bestelling wijzigen

Zodra uw bestelling is voorbereid voor verzending of is verzonden, kunnen we het afleveradres mogelijk niet meer wijzigen.

Herroepingsrecht / Retour

Losse magazines die u via deze webwinkel koopt vallen onder de uitzonderingen van het herroepingsrecht. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.