F&B

News

Deze BBQ boeken maken jou een BBQ master

Grillen, roken en langzaam garen van vlees, vis of groente boven kolen of houtvuur. Het is een kunst die geduld en kennis van verschillende smaken en technieken vereist. Of je nu een beginnende grillmeester bent of een doorgewinterde BBQ-expert, deze boeken maken jou een BBQ master!

Lees verder

Zomers en fris bbq-recept!

Entrecote van de bbq met limoen-korianderrub

Jumbo presenteert een lekker recept voor op de bbq: entrecote met limoen-korianderrub. Lees hieronder snel hoe jij een zomerse avond gemakkelijk en snel smaakt geeft met dit heerlijke recept.

Lees verder

Iets te diep in het glaasje gekeken?

Hier bestel je de lekkerste anti-katerontbijtjes

Iets te veel drankjes gehad gister en iets te veel genoten van alle gezelligheid? Helaas viel Koningsdag niet zo gunstig qua uitbrakdag en moeten velen van ons vandaag weer aan het werk. Geen tijd om lekker lang in bed te blijven hangen, maar wél is het verstandig om jezelf te verwennen met een heerlijk anti-katerontbijt. Omdat je misschien geen tijd (en zin) hebt om zelf in de keuken te staan, delen wij hier een lijstje met de lekkerste anti-katerontbijtjes. Zo versla jij je Koningsdagkater en kan jij weer helemaal fresh aan het werk.

Lees verder

Happy Kingsday!

Dit wil je drinken tijdens Koningsdag: Chandon Garden Spritz

Koningsdag staat voor de deur! Om alvast in de stemming te komen delen we de CHANDON Garden Spirtz met je: een buitengewone mousserende wijn met een speciale twist: een sinaasappellikeur gemaakt van lokale Argentijnse sinaasappels, kruiden en specerijen zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen. De CHANDON Garden Spritz met een frisse smaak en oranje kleur wil je serveren tijdens Koningsdag! Ontdek hier the perfect serve.

Lees verder

In Nederland en België!

6 x hotelbars waar je geweest moet zijn

Niet naar een hotel gaan om te slapen maar om te een drankje te doen. Hotelbars worden steeds populairder. Schuif aan bij deze chique hotelbars en omring je met mensen en verhalen van over de hele wereld! Wij zetten zes bars op een rij.

Lees verder

Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel.

Maken: Crunchy taco bowl

Houd jij ook zo van taco bowls? Dan moet je zeker deze crunchy taco bowls proberen. Dit knapperige gerecht bewijst dat vegan eten makkelijk en lekker is! De kleurrijke taco bowls met zowel frisse als kruidige smaken zijn een must om te proberen. Een ideaal recept voor tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel.

Lees verder

秘制辣椒油

Maken: XFF-chiliolie

Foodies die in New York zijn geweest kennen de Chinese keten misschien wel. In 2005 opende de hardwerkende vader van Jason Wang als Chinese immigrant zijn eerste bubble tea-zaak. De concurrentie was groot en dus sloeg hij een andere richting in. Hij huurde een heel kleine ruimte waarin hij gerechten uit zijn geboorteplaats Xi’an verkocht. Al snel stonden mensen in de rij voor zijn verse noedels met pittige azijnsaus en gekaramelliseerd varkensvlees met platbrood. Tv-kok Anthony Bourdain kwam langs en vele journalisten volgden. De authentieke Chinese zaak groeide uit tot een succes. Inmiddels staat zoon Jason aan […]

Lees verder

Tips van XI'AN Famous Foods!

How to: Chili doseren

Foodies die in New York zijn geweest kennen de Chinese keten misschien wel. In 2005 opende de hardwerkende vader van Jason Wang als Chinese immigrant zijn eerste bubble tea-zaak. De concurrentie was groot en dus sloeg hij een andere richting in. Hij huurde een heel kleine ruimte waarin hij gerechten uit zijn geboorteplaats Xi’an verkocht. Al snel stonden mensen in de rij voor zijn verse noedels met pittige azijnsaus en gekaramelliseerd varkensvlees met platbrood. Tv-kok Anthony Bourdain kwam langs en vele journalisten volgden. De authentieke Chinese zaak groeide uit tot een succes. Inmiddels staat zoon Jason aan […]

Lees verder

Liefde gaat door de maag!

5x restauranttips voor een valentijnsdiner in Amsterdam

Liefde gaat door de maag! Neem jouw geliefde mee naar een van deze restaurants die de lekkerste valentijnsmenu hebben samengesteld. Wij tippen je de meest romantische plekken in Amsterdam!

Lees verder

Perfect voor de feestdagen

MOËT & CHANDON VERLICHT DE FEESTDAGEN MET DEZE LIMITED EDITION FLES!

Een geliefde boodschapper van Moët & Chandon’s cultuur van feest en savoir-fête is Moët Impérial champagne, onderscheidend door zijn heldere fruitigheid, zijn verleidelijke gehemelte zijn elegante rijpheid. Moët Impérial, al meer dan 150 jaar een icoon, begeleidt het Huis door de eeuwen heen door vreugde, licht en bruis te brengen op elk moment dat het vieren waard is.

Lees verder

GENIALITEIT GEDEFINIEERD

De lancering van de ARC-52 van Bowmore en Aston Martin

Bowmore en Aston Martin vieren een jarenlange samenwerking met de lancering van de ARC-52. Een van de oudste Bowmore-whisky’s ooit in een prachtig opvallende karaf ontworpen door het Britse automerk. Wij mochten bij de lancering zijn in De L’Europe en zelfs een slokje proeven van deze zeer zeldzame en bijzondere whisky waar een prijskaartje van €80.000 euro aan hangt.

Lees verder

Boschendal Estate

De Parel van Franschhoek

Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo’n unieke bestemming. Deze magnifieke Boschendal winery ligt op een uurtje rijden van Kaapstad, in het pittoreske Groot Drakenstein Valley, aan de rand van Franschhoek. Wereldberoemd is de Boschendal picknick en de fameuze lunch in het sfeervolle restaurant. Redenen om eens een bezoek te brengen aan Boschendal; de parel van Franschhoek.

Lees verder

GEHEIME LOCATIE

Coming up: pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’

Van 8 tot 20 november neemt ‘La Maison by Rémy Cointreau’, een uitzonderlijke pop-up bar gewijd aan de kunst van cocktails en sterke drank, haar intrek in Amsterdam. Je ontdekt er gepersonaliseerde en exclusieve serving rituals, ontworpen door niemand minder dan hedendaags kunstenaar Pablo Lücker, in combinatie met karakteristieke Heinen Delfts Blauw-keramiek. Laat je meevoeren in een nu al iconische hommage aan Nederlandse kennis, vaardigheid & creativiteit.

Lees verder

Orancello van De Jongens van Oud West

Hét alternatief voor limoncello

Orancello wordt gemaakt met sinaasappelschillen in plaats van citroenschillen, met als resultaat een friszoete likeur die perfect past bij gezellige avonden of als borrel in de zon. De orancello van De Jongens van Oud West kenmerkt zich door kwaliteit en een toegankelijk karakter.

Lees verder

Birra Moretti Zero

Genieten op zijn Italiaans

Nederland maakte vorig jaar kennis met Birra Moretti, en hoe! De Italiaanse favoriet is inmiddels ook tijdens Nederlandse zomeravonden een graag geziene gast op tafel. Maar wist je dat er ook een alcoholvrije variant bestaat van het kwaliteitsbier? Met Birra Moretti Zero kan iedereen tijdens een zomerse uitgebreide borrel thuis of op het terras, alcoholvrij genieten van Birra Moretti, gebrouwen volgens de hoogste standaarden. Birra Moretti Zero kent een delicate en subtiel bittere smaak en is daarmee een echte alcoholvrije dorstlesser. Deze smaak is ontstaan dankzij een topkwaliteit aan ingrediënten en een speciale brouwmethode waarbij […]

Lees verder

Hét moment om sushi te bestellen

10x sushi restaurants om je vingers bij af te likken

Ieder weekend is het op zaterdag raak voor sushi liefhebbers in Nederland. Want dan bestellen we volgens data van Thuisbezorgd.nl het vaakst deze heerlijke Japanse specialiteit. Het kan dus haast geen toeval zijn dat het juist op zaterdag 18 juni International Sushi Day is. Geen beter excuus om jezelf dit weekend te trakteren! Wist je trouwens dat wij Nederlanders het vaakst sushi met zalm, komkommer en avocado bestellen? Simpel, maar altijd lekker!

Lees verder

Lekker met Leffe

Zalm met citroen-dille saus

Een mooi stukje verse zalm met een frisse saus en gegrilde groene asperges, wie kan daar niet van genieten? Dit recept is wat ons betreft een topper die het niet alleen in de zomer goed doet, maar waarmee je ook op wat koudere dagen de zon in huis haalt.

Lees verder

Het drijvende terras in Amsterdam

Derde seizoen ‘Carré Terras op de Amstel’ begint 13 mei

Twee jaar geleden startte Koninklijk Theater Carré met  het ‘Carré Terras op de Amstel’, inmiddels een begrip in Amsterdam. Het grootste en mooiste drijvende terras in het hart van de stad met een fantastisch uitzicht over de Amstel, de Magere Brug en het iconische theater zelf. Goed nieuws: Onder luid applaus opent op 13 mei het terras haar derde seizoen!

Lees verder

Bacardí

Til jouw feestje naar het volgende niveau met deze kant-en-klare aged rum cocktails

Van knusse diners tot eindeloze rooftop-parties. De in-home trend blijft ook na COVID bestaan, en het niveau is hoog, want we hebben afgelopen twee jaar goed kunnen oefenen. Met de introductie van Aged Rum Cocktails maakt BACARDÍ Rum het jou nog makkelijker om jouw in-home feestje met vrienden naar een hoger niveau te tillen. De drie premium, kant-en-klare cocktails zijn gemaakt door enkele van de meest getalenteerde bartenders ter wereld. Jij hoeft de cocktail alleen nog maar te koelen en uit te schenken over ijs en binnen no time verwen jij je gasten met een […]

Lees verder

Happy Kingsday!

Dé cocktail voor Koningsdag: Fizzy Peachtree

De Kuyper Royal Distillers, eigenaar van ’s werelds grootste premium merken in cocktaillikeuren lanceert Fizzy Peachtree! Deze ready-to-drink (RTD) cocktail heeft een frisse en lichte smaak dankzij de combinatie van perziklikeur, bruisend water en het sap van ¼ e limoen.

Lees verder

XI'AN Famous Foods

dompel je onder in de west-Chinese keuken

Foodies die in New York zijn geweest kennen de Chinese keten misschien wel. In 2005 opende de hardwerkende vader van Jason Wang als Chinese immigrant zijn eerste bubble tea-zaak. De concurrentie was groot en dus sloeg hij een andere richting in. Hij huurde een heel kleine ruimte waarin hij gerechten uit zijn geboorteplaats Xi’an verkocht. Al snel stonden mensen in de rij voor zijn verse noedels met pittige azijnsaus en gekaramelliseerd varkensvlees met platbrood. Tv-kok Anthony Bourdain kwam langs en vele journalisten volgden.

Lees verder

Gouden paastips

8x toplocaties voor een heerlijk Pasen

Aankomende 17 en 18 april is het zover. Tijd om eieren te zoeken, los te gaan op de mimosa’s of heerlijk te brunchen. Wij maakten een lijstje met toplocaties waar je heerlijk kunt eten, drinken, slapen en genieten van het lentezonnetje. Althans, op dat zonnetje hopen we vooral.

Lees verder

McDelivery Detector

Automatisch McDonald’s in huis als je eten aanbrandt?!

Kookklungels opgelet: McDonald’s komt met dé uitkomst voor keukenprinsen en -prinsessen met twee linkerhanden: de McDelivery Detector. Dit vernuftige apparaatje detecteert of je je eten laat aanbranden en bestelt automatisch eten bij McDelivery. De McDelivery Detector wordt in super limited edition uitgebracht en is exclusief beschikbaar voor de grootste keukenkoekenbakkers.

Lees verder

Een lekker verjaardagsbiertje

BELGISCHE BROUWERIJ ACHOUFFE BESTAAT 40 JAAR

In het groene hart van de Ardennen, waar sprookjesachtige wezens en kabouters zich nog durven én kunnen vertonen, ligt Brouwerij Achouffe. Midden in deze bosrijke mythische wereld, werd in 1982 de allereerste Chouffe gebotteld. Om de veertigste verjaardag te vieren, lanceert brouwerij Achouffe nu een gelimiteerd verjaardagsbier. Chouffe 40 JAAR is een smaakvolle blondine met een kruidig aroma en 5,6 procent alcohol. En er staan meer verjaardagsactiviteiten op de planning. Zo nodigt Chouffe iedereen uit om haar verjaardag mee te vieren tijdens één van de vele Chouffe parties in ’t café.

Lees verder

historische wijngebieden

5 x de beste regio’s in Europa voor wijnliefhebbers

Ben jij een wijnliefhebber en helemaal klaar voor het nieuwe terrasseizoen? Misschien is het dit jaar tijd om het naar een hoger niveau te tillen. Namelijk: een heerlijke wijnvakantie in een van de beste wijngebieden in Europa. We staan allemaal te trappelen om onze vakanties te gaan boeken voor dit jaar. Moederdag staat ook weer voor de deur, dus mocht je nog opzoek zijn naar een gepast kado?! Holidu, de zoekmachine voor vakantiehuizen, heeft de beste wijnregio’s in Europa op een rij gezet. Vele wijngebieden in Europa worden als s werelds beste gezien, waarom niet […]

Lees verder

Doe een Whisky-tour

6 x de best beoordeelde distilleerderijen in Schotland

Schotland mag dan een klein land zijn met een totale bevolking van iets meer dan vijf miljoen inwoners, maar het heeft zeker iets om over op te scheppen. Elk jaar maken miljoenen mensen vanuit de hele wereld een reis om het land te bezoeken dat bekend staat om zijn kilts, doedelzakken, Gordon Ramsay en haggis – maar ongetwijfeld is het eerste in je hoofd op popt als je denkt aan Schotland: whisky!

Lees verder

Enjoy jour meal

6 x de leukste food(wal)hall(a)s van Nederland

Streetfoodvibes, gezelligheid en heerlijk eten. Foodhallen zijn op het moment helemaal hot en dus ook op veel plekken te vinden! Wij delen de leukste foodhallen in Nederland.

Lees verder

De kunst van het vieren

MOËT & CHANDON CANAL HOUSE OPENT IN AMSTERDAM 

Van 15 tot en met 25 april opent Moët & Chandon het ‘Moët & Chandon Canal House’ aan de Amsterdamse Herengracht. Een pop-up champagnebar in hartje Amsterdam waar je het onverwachte kunt verwachten en de magie van de exquise champagne van Moët & Chandon ontdekt tijdens tastings, activiteiten en verrassende acts. Drink een glas Moët Impérial aan de bruisende bar of in de huiskamer met uitzicht op de gracht en bescherm hiermee één vierkante meter natuur via EarthToday.

Lees verder

Cocktail time!

De beste cocktailbars in Den Haag

Cocktailbars genoeg in Den Haag, maar waar drink je nu de allerbeste negroni, een overheerlijke espresso martini of killer moijto? Trakteer jezelf op een bezoek aan één van de onderstaande cocktailbars en geniet van een ontspannen sfeer, originele signature cocktails en de beste bartenders.

Lees verder

Koken op echt vuur

Dé Amsterdamse hotspot in Noord: Helling 7

Helling 7 brengt met hun deels circulaire restaurant een ode aan Amsterdam Noord. Het nieuwe restaurant aan de oever van het IJ laat Amsterdammers kennismaken met het laatste stukje actieve NDSM. Terwijl je op een oude scheepshelling geniet van intuïtief koken op echt vuur, ontdek je tussen de kranen, schepen en ambachtslieden een unieke plek vol historie. Dat maakt het restaurant met uitzicht over de hele stad dé hotspot van dit moment.

Lees verder

Dit wil je proberen

Thuis aan de steak en frites van Joris Bijdendijk en Lindenhoff

Zelf thuis steak en frites bereiden op Michelinsterrenniveau. Het kan met dank aan Lindenhoff en Joris Bijdendijk. Samen introduceren ze de Lindenhoff Steak & Frites Box, waarin alle ingrediënten thuis worden bezorgd om een culinaire versie van dit topgerecht op tafel te zetten.

Lees verder

East meets West

Restaurant Yamazato

Dit jaar viert Hotel Okura Amsterdam zijn vijftigste verjaardag. Een gouden jubileum! Centraal daarbij staat The Art of Okura: de kunstvorm waarbij traditionele Japanse gastvrijheid gecombineerd wordt met ultieme westerse luxe. Ook in Yamazato, het restaurant met de traditionele kaiseki-keuken, komen oost en west al vijftig jaar op bijzondere wijze samen.

Lees verder

MARTINI

Dé cocktail voor het perfecte aperitief moment

Vandaag onthult het Italiaanse dolce vita icoon MARTINI®, zijn nieuwste ready-to-serve cocktail; Martini Spritzante. Een bruisende cocktail geboren vanuit een unieke samenwerking met Sergio Herman, sterrenchef en liefhebber van de Italiaanse keuken. Deze creatie is een ode aan de Italiaanse levensstijl waarin goede vriendschappen en lekker eten & drinken de boventoon voeren. Martini Spritzante heeft de frisse smaken van grapefruit, basilicum en een vleugje vanille. Goed gebalanceerd met een subtiele bittere toets. Met Spritzante bieden MARTINI en Sergio Herman een heerlijke cocktail, ready-to-serve en perfect om te schenken tijdens de feestdagen voor een gezellig aperitief met […]

Lees verder

Illycafé

India’s Jumboor Estate wint de zesde Ernesto Illy International Coffee Award

die sinds 2016 wordt uitgereikt aan de producent van de beste duurzame koffie onder de 27 beste deelnemende koffieproducenten uit de 9 meest significante koffieteelt landen. De winnaar van dit jaar is Jumboor Estate in India, vertegenwoordigd door B.M. Nachappa, en verkozen tot “Best of the Best” door een onafhankelijk panel van internationale culinaire en koffie-experts.

Lees verder

Herfstachtig, energiek & geboetseerd

Moet je proeven: Moët & Chandon Grand Vintage 2013

Moët & Chandon Grand Vintage champagnes worden al sinds 1842 gemaakt; in eerste instantie voor Britse en Amerikaanse connaisseurs die verlangden naar meer volwassen wijnen. Nu komt het huis met hun 75e (!) vintage. Daar gaat een behoorlijke precisie en uitdaging aan vooraf – de Grand Vintage komt uit het jaar 2013 en dat was een behoorlijk pittig jaar met een koude winter waardoor de groeicyclus vertraagde en de druiven ongebruikelijk laat werden geoogst. Het leverde desondanks een prachtige vintage champagne op, zo zijn geblend dat ze de schitterende volwassenheid van de beste oogst in […]

Lees verder

Viva Italia!

Vier het leven in deze Italiaanse hotspot in Amsterdam

VOOR EEN HEERLIJK ITALIAANSE AVOND MET VRIENDEN ZIT JE GOED BIJ LOLO AMSTERDAM, GEVESTIGD AAN HET OUDEKERKSPLEIN. DEZE EYE-CATCHING HOTSPOT OP DE WALLEN IS EEN HEUSE PAREL OM JE VRIENDEN EN FAMILIE MEE NAARTOE TE NEMEN, WANT: EEN FLAMBOYANT INTERIEUR (DENK AAN EEN MIX VAN VELOURS TIJGERPRINT, MOULIN ROUGE EN ITALIAANSE TUINEN), GERECHTEN OM VAN TE WATERTANDEN EN DE BESTE DRINKS OM SAMEN MEE TE PROOSTEN! Het hele interview lezen? Koop dan nu de nieuwe TalkiesMAN in de winkels, supermarkten of online!

Lees verder

Champagne

ROGER FEDERER KRIJGT EXCLUSIEF KIJKJE BIJ MOËT & CHANDON

Moët & Chandon lanceert de nieuwe videoreeks ‘Through the eyes of …’, waarin de pracht van champagne wordt belicht de ogen van een aantal selecte vrienden van het champagnehuis. Niemand minder dan sporticoon én internationaal ambassadeur van Moët & Chandon is de eerste gast in de serie. In grappige, korte video’s keert de internationaal ambassadeur terug naar Epernay – sinds 1743 de bakermat van Moët & Chandon. Daar ontmoet hij de mensen van het huis en gaat hij op zoek naar antwoorden op de brandende vragen die hij altijd al wilde stellen over het unieke […]

Lees verder

Een vakantiegevoel binnen handbereik

12x culinaire hotspots in eigen land

De zomervakantie is in volle gang! Blijf je lekker in eigen land en in need of tips? De onderstaande twaalf plekken in Nederland kunnen allemaal op het vakantielijstje om een dag culinair te genieten! 1. The Green Rose – Arnhem Wist je dat Arnhem een enorm leuk aanbod aan winkels heeft? Wissel je huidige shopstad eens af met deze Rijnstad. Uiteraard is een citytrip naar Arnhem niet compleet zonder een bijzonder diner bij The Green Rose. Waarom? Onder meer vanwege eigenaar Jin Hu, een autodidact op het gebied van koken die het vak leerde door heel veel […]

Lees verder

BEACH PLEASE

Hele chille stadsstranden in Amsterdam

De zomer in Nederland is genieten, want er is genoeg te doen en helemaal met de stadsstranden in Amsterdam hoef je je niet te vervelen. Restaurants doen er ook alles aan om het échte vakantiegevoel in gasten naar boven te brengen. Tropische cocktails, een goede sfeer, fijne muziek en smaakvol eten. Bij deze stadsstranden voelt het net alsof je op vakantie bent. Carré Terras op de Amstel | Amsterdam Oost Ook dit jaar is Carré Terras op de Amstel weer geopend. Hier geniet je ongedwongen van de lekkerste en klassieke lunch en diner gerechten of […]

Lees verder

Benvenuto Birra Moretti!

Het favoriete bier van Italië

Ken je die heerlijke klassieke Italiaanse avonden? In de wintermaanden met elkaar in een berghut, ’s zomers in uitgestrekte gaarden terwijl de zon ondergaat. De overeenkomst: lange tafels met familie en vrienden, waar het draait om lekker eten en goed gezelschap. En daar hoort natuurlijk een heerlijk biertje bij. De favoriet van Italianen? Birra Moretti, een fris en soepel biertje dat perfect te combineren is met authentiek Italiaanse gerechten. Vanaf deze week kun jij dat datzelfde gevoel ervaren. Het biermerk is nu verkrijgbaar in Nederlandse supermarkten en horecazaken. Birra Moretti is het favorietje biertje van […]

Lees verder

Still Spicy

BACARDÍ® SPICED LANCEERT VIDEOSERIE

De maatregelen versoepelen en de feestjes en festivals worden gepland, maar wat wordt de uitgaanscultuur na COVID-19? Weten we nog wel hoe het moet? En wat worden nu de do’s en don’ts op een huisfeestje of strandfeest? In de driedelige videoserie ‘Still Spicy?’ gaat talkshow host Yuki Christus in gesprek met rapper Zwangere Guy, Singer & songwriter Sarita Lorena en DJ Zoey Hasselbank over wat er wel en niet meer kan op de feestjes deze zomer.  De eerste aflevering is  te bekijken op het YouTube kanaal van BACARDÍ. De overige twee afleveringen volgen op 8 juli en 15 juli aanstaande. De lancering van […]

Lees verder

BATU Kombucha

Eens wat anders? Probeer deze biologische, suikervrije kombucha!

Zin in eens een ander frisdrankje dan je normaliter drinkt? Proef eens de suikervrije bio-kombucha BATU, die komt in blik gemaakt duurzaam materiaal, superlekker wegdrinkt en gemakkelijk mee te nemen is. BATU is koud het lekkerst, dus zet ze thuis in de koelkast voordat je op avontuur gaat. BATU is traag gefermenteerde kombucha. Dat begint met sencha thee, een groene thee die een beetje naar citrusfruit smaakt. De thee wordt samen met rietsuiker, gist en bacteriën gefermenteerd in een open kuip tot alle suiker zich heeft omgezet in frisse zuren en smaakaroma’s. Dertig dagen duurt […]

Lees verder

Plantaardige kaas

Drie heerlijke veggie recepten van Nurishh

Plantaardige producten waar de hele familie van kan genieten, dat is precies waar Nurishh voor staat. Met het gezin uitgebreid ontbijten in het weekend, gezellig dineren of met z’n allen spelletjes spelen met een borrelplank op tafel. Iedereen moet kunnen genieten van lekker eten. Ook als je een lactose-intolerante dochter hebt, een flexitarische broer of ouders die echte vleesliefhebbers zijn. Het nieuwe merk Nurishh introduceert vier plantaardige producten in het kaasschap en speciaal daarom zetten wij drie heerlijke recepten op een rij om je te inspireren voor heerlijke gerechten met plantaardige kaas! Drielaagse clubsandwich met […]

Lees verder

BBQ Recepten

Mooi weer én International Burger Day!

Dit weekend laat eindelijk de zon zich volop zien! En dat komt goed uit want vandaag is het International Burger Day. Dat betekent maar één ding: tijd om het BBQ seizoen te vieren! Daarom delen we deze zes heerlijke BBQ-recepten met je. BBQ maïskolven met lemon & herb rub De maïskolf is een echte klassieker voor op de BBQ. Het is een heerlijk bijgerecht dat nooit verveelt. Met dit recept maak je maïskolven die tijdens de BBQ de show zullen stelen! De citroensmaak geeft dit gerecht namelijk een lekker frisse smaak. Geniet van deze verrassende klassieker! Ingrediënten […]

Lees verder

Hééééy Biertje!?

We mogen weer terrassen!

Na maanden wachten is het eindelijk weer zo ver: de terrassen mogen weer open! Hét moment waar vele duizenden horecaondernemers, miljoenen Nederlanders en ook brouwers reikhalzend naar uit hebben gekeken. Na een lange en soms uitzichtloze donkere winter verschijnt daar eindelijk een streepje zon aan de horizon. Snak jij ook zo naar een vers getapt glas en dat ene moment van de allereerste slok op het favoriete terras? Samen proosten op het samenzijn dat we zo gemist hebben. Om dit gevoel dat iedereen kent te vieren start Heineken® de campagne #heteerstebiertje – mét niemand minder […]

Lees verder

Feestelijke recepten

VIER DISARONNO DAY MET DEZE DRANKJES!

Het is vandaag een feestelijke dag, want: Disaronno Day! Het merkt viert op deze dag de creativiteit en innovatie in de cocktailwereld samen met iedereen die van lekkere cocktails houdt. Omdat ook dit jaar de horeca helaas nog gesloten is, delen we deze drie favoriete lente drankjes die gemakkelijk thuis te bereiden zijn! De volgende drie drankjes bereid je vanavond in een handomdraai: 1. Disaronno Fizz Een drankje met een laag alcoholpercentage en een sterke persoonlijkheid. De originele smaak en het onmiskenbare aroma van Disaronno, verenigd met de bruisende bubbels van sodawater en citroensap voor een frisse en dorstlessende cocktail. […]

Lees verder

Koken

Mounir Toub over zijn nieuwste boek Chef Toub: Snel Arabisch!

Talkies Friend en chef-kok Mounir Toub komt met zijn tweede boek! In Chef Toub: Snel Arabisch! maakt hij van Midden-Oosterse favorieten de snelle versie, mét Mounir-twist. Met de recepten uit dit toegankelijke familiekookboek zet je binnen maximaal 30 minuten de lekkerste falafelbowl, kip-harissaburger of viskebab op tafel. Zo kun je – ook op de drukste dagen van de week – genieten van alles wat de Arabische keuken te bieden heeft. Wij spreken Mounir Toub over zijn nieuwste boek Chef Toub: Snel Arabisch! Vanuit welke behoefte is ‘Chef Toub: Snel Arabisch!’ ontstaan? ‘Na het lanceren van Chef Toub: […]

Lees verder

Burger with a side of Boxers

Willie Wartaal levert een schone onderbroek bij je hamburger!

Snak je naar een snack en ben je naarstig op zoek naar schoon ondergoed? Dan heb je geluk. Rapper Willie Wartaal lanceert namelijk in samenwerking met Pockies en Fat Phill’s de ‘Burger with a side of Boxers.’ Wie Willie’s burger bestelt bij Thuisbezorgd krijgt bij het afrekenen de keuze voor een schone boxer als bijgerecht. Hamburger, boxershort, Willie Wartaal. Op het eerste gezicht lijken die drie niet veel met elkaar gemeen te hebben, maar niks is minder waar: De 38-jarige rapper is namelijk de keuken ingedoken om zijn eigen hamburger te ontwikkelen en deze uit […]

Lees verder

Heerlijke foodbox

Lekkere happen van No Rules

Binnenkort een avondje lekker uitpakken met een heerlijk diner? Dan is de ‘No Rules Experience Box’ misschien iets voor jou. Een heerlijke foodbox met de populairste gerechten van Restaurant & Bar No Rules. De No Rules Experience Box bevat alles waar het Amsterdamse restaurant voor staat. Populaire succesnummers – van voor- tot nagerecht –, maar dan van hoge kwaliteit en met een typische No Rules-twist. Het is allemaal net iets eigenzinniger en wat meer high-end. Zo vind je onder andere in de box een ‘Pizza Boerenkool’ met salsiccia, witlof- en boerenkoolchips, burrata met gerookte amandel, […]

Lees verder

Het Nationale Ballet x Jansz.

UNIEKE DINNERSHOW BIJ JOU THUIS

Wacht niet tot de bui over is, maar dans in de regen! Een quote die perfect past bij deze tijd. En precies daarom hebben restaurant Jansz. en Het Nationale Ballet hun krachten gebundeld. In samenwerking met Thuis Uit Eten presenteren zij een bijzonder arrangement voor een unieke dinnershow bij jou thuis: Het Nationale Ballet x Jansz.

Lees verder