Body&Health

News

PUPA Man: an all-male line

Echte mannen verzorgen hun huid!

Mannen zijn steeds gevoeliger voor thema’s als huidverzorging en het belang om er goed uit te zien. Net als vrouwen hebben zij de behoefte om hun uiterlijk te verzorgen (en verbeteren), daarom lanceert het Italiaanse cosmeticamerk PUPA Milano een nieuwe lijn, genaamd PUPA Man. A new beauty routine, just for men!

Lees verder

NEW GOLD

De levenslessen van Joshua Nolet

Chef’Special is een van de meest geliefde livebands van Nederland. Na het succesvolle jubileumconcert in Ziggo Dome en de daaropvolgende tour om het vijftienjarig bestaan te vieren, keert Chef’Special in juni terug in de popzalen. De nieuwe tournee staat in het teken van het nieuwe album New Gold. We vragen frontman Joshua Nolet naar zijn beste inzichten, waardevolle tips en geleerde lessen.

Lees verder

fris voor de dag

Onmisbare items voor de man in de badkamer

Uiterlijke verzorging is al tijden niet meer alleen voor vrouwen. Ook als man wil je gewoon goed verzorgd voor de dag komen. En dat stopt niet bij simpelweg je tanden poetsen en een plens water over je gezicht gooien. Met de volgende items en routines zorg jij voor een tiptop uiterlijke verzorging. 

Lees verder

Sportfanaten opgelet

Nieuwe boutiquegym opent in Schinkel District

U.be Health kondigt met trots aan binnenkort een splinternieuwe boutiquegym te openen in het Schinkel District. De hippe, Amsterdamse wijk wordt vanaf 1 maart verrijkt met een exclusieve fitnessstudio met een focus op persoonlijke training, voeding en welzijn. Het belooft de ideale plek te worden voor iedereen die zich goed wil laten aanpakken door een personal trainer of zichzelf flink in het zweet wil werken, maar ook voor bedrijven die interesse hebben in fitnessprogramma’s: dé plek voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven.

Lees verder

3 tips

De meest voorkomende goede voornemens: zo hou je ze dit jaar wél vol

Vaker naar de sportschool, minder drinken, gezonder eten: we kennen ze allemaal wel. De klassieke goede voornemens die aan het begin van het jaar weer uitvoerig besproken worden. En dat terwijl de afgelopen jaren maar zo’n eén op de vier Nederlanders zijn goede voornemens echt volhoudt. In dit artikel lees je daarom meer over veelvoorkomende voornemens met handige tips om ze dit jaar écht door te zetten.

Lees verder

Dry January

Wat doet 1 maand niet drinken met je lichaam?

Steeds meer mensen omarmen de trend van Dry January, waarbij ze de uitdaging aangaan om een maand lang geen alcohol te drinken. Voor de een makkelijker dan voor de ander. Doe je er ook aan mee? Grote kans dat je de volgende positieve effecten zult merken:

Lees verder

TIPS

Beter scheren kun je leren

MET ONZE SCHEERTIPS KRIK JE DIE STRAK-GESCHOREN-SKILLS OP EN SCHEER JE JE KAAKLIJN EN DE REST VAN JE LIJF GLADDER DAN OOIT.

Lees verder

TIPS & TRICKS

5 tips die je helpen Dry January door te komen

Dry January vindt zijn oorsprong in Engeland. De actie werd in 2013 in het leven geroepen vanwege een campagne voor bewustwording en zelfverbetering wat betreft alcoholgebruik. Inmiddels is Dry January een wereldwijd begrip en wagen ieder jaar duizenden mensen zich aan een maand zonder alcohol. Wil jij meedoen aan Dry January? Déze vijf tips kunnen je helpen met het doorkomen van jouw alcoholvrije maand.

Lees verder

HANNAH

Bloedserieuze huidverbetering

TIJDENS DE ZOMER WAS JE HUID ZO MOOI GEBRUIND, MAAR INMIDDELS IS JE HUID ER STEEDS GRAUWER EN VALER UIT GAAN ZIEN. HET WORDT GUURDER BUITEN, DE VERWARMING GAAT AAN EN DAT HEEFT OOK WEERSLAG OP JE HUID. DOOR WEINIG SLAAP EN STRESS KUNNEN ZICH DONKERE KRINGEN ROND JE OGEN GAAN VORMEN EN OOK HET GEBREK AAN DAGLICHT DOET NIET VEEL GOEDS VOOR JE HUID. LANGZAMERHAND BEGIN JE VIJFTIG TINTEN GRIJS TE ZIEN… OM ERVOOR TE ZORGEN DAT JOUW HUID STRAKS NIET IN EEN WINTERSLAAP RAAKT, ZIJN PRODUCTEN DIE DE DOORBLOEDING, EN DAARMEE DE ZUURSTOFTOEVOER, […]

Lees verder

MINDSET MASTER

De tien levenslessen van Michael Pilarczyk

MEDIAONDERNEMER EN MINDSET MASTER MICHAEL PILARCZYK VERKOCHT MEER DAN EEN HALF MILJOEN ZELFHULPBOEKEN. IN EEN TIJD WAARIN ZELFBEWUSTZIJN EEN STEEDS PROMINENTERE ROL IN HET DAGELIJKSE LEVEN IN BESLAG NEEMT, RESONEREN THEMA’S ALS SPIRITUELE GROEI EN EEN HELDERE GEEST BIJ EEN TOENEMENDE GROEP MENSEN. ZIJN DRIVE OM MENSEN TE STIMULEREN OM HET BESTE UIT HET LEVEN TE HALEN ZET HIJ VOORT DOOR OP THEATERTOUR TE GAAN MET HET PROGRAMMA MAXIMUM POTENTIAL. VAN EEN HARDNEKKIGE SCHULD TOT EEN BEWOGEN PERIODE MET ONGEMAKKELIJKE EMOTIES: DE SELFMADE MAN VOCHT ZICH ER MET OVERTUIGENDE LEVENSKRACHT UIT. REDEN GENOEG OM PILARCZYK […]

Lees verder

goede voornemens

Zorg voor de moderne man: van sportblessures tot mentaal welzijn

Goed voor jezelf zorgen: het lijkt zo’n open deur, maar lang niet alle mannen staan er voldoende bij stil. Lekker veel sporten en gezonde voeding zijn vaak snel te behalen. Maar veel mannen vergeten hun mentale welzijn. Neem er de tijd voor, zodat je het hele jaar fit en weerbaar blijft.

Lees verder

3 TIPS

Zo start je het winterseizoen in topvorm

De wintertijd is aangebroken! De klok is weer een uur achteruit gegaan. Het seizoen van knusse truien, warme chocolademelk, en… een totaal ontregelde biologische klok? Sommigen van ons zullen dat extra uurtje slaap vieren, anderen worstelen met vermoeidheid, slechte slaap of een slecht humeur dat komt kijken bij het verzetten van de klok. Ontdek hier hoe je zo snel mogelijk weer terug in je ritme bent!

Lees verder

Mindset Master

De levenslessen van Michael Pilarczyk

Mediaondernemer en mindset master Michael Pilarczyk verkocht meer dan een half miljoen zelfhulpboeken. In een tijd waarin zelfbewustzijn een steeds prominentere rol in het dagelijkse leven in beslag neemt, resoneren thema’s als spirituele groei en een heldere geest bij een toenemende groep mensen. Zijn drive om mensen te stimuleren om het beste uit het leven te halen zet hij voort door op theatertour te gaan met het programma Maximum Potential. Van een hardnekkige schuld tot een bewogen periode met ongemakkelijke emoties: de selfmade man vocht zich er met overtuigende levenskracht uit. Reden genoeg om Pilarczyk […]

Lees verder

World Padel Tour (WPT) Decathlon

Snelst groeiende sport wereldwijd

In onze omgeving kennen we allemaal wel iemand die deze sport beoefent en tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen: padel. Een van de snelst groeiende sporten wereldwijd die veel weg heeft van tennis en squash. De sociale interactie en eenvoud van het spel maakt deze racketsport zo populair. Geen verrassing dus, dat Decathlon haar naam verbindt aan het grootste padeltoernooi op de internationale kalender. Van 11 tot 15 oktober vindt de tweede editie van de World Padel Tour (WPT) Decathlon Amsterdam plaats, recht tegenover Decathlon Arena, in de AFAS Live.

Lees verder

Sporten in de ochtend of avond? Dit moment is het best

Steeds vaker zie je fanatieke sporters met zonsopkomst naar de sportschool gaan, terwijl de ander zweert bij een avondtraining. Wat is er beter? Lees hier over het kiezen van het juiste sportmoment.

Lees verder

De oplossing tegen stress

Deze sporten zijn het beste tegen stress

Summer is over! De rustige periode is voorbij en dat betekent dat de afspraken weer paraat staan om ons bezig te houden. Door er over na te denken ervaar je al stress. Deze sporten is zijn oplossing tegen stress.

Lees verder

Wellness

5 design- en spahotels om van te dromen

Nu mannen steeds meer worden gezien door de beauty- en selfcare-industrie poppen de men-behandelingen en -beautyproducten als paddenstoelen uit de grond. De Nederlandse man moet nog wat loskomen, maar in het buitenland is de taboesfeer gebroken: verzorging, ontspanning en rust staan steeds hoger op de agenda en worden al lang niet meer gezien als zelfzuchtig, lui of feminien. Wij tippen je vijf Europese hotels waar ontspanning en genieten een werkwoord is.

Lees verder

Wij helpen je kiezen

Droog of nat scheren: de voor- en nadelen

Kun je beter elektrisch of juist met een scheermesje je baard scheren? Hier is geen eenduidig antwoord op, dit hangt namelijk helemaal af van jouw behoeftes en huidtype. Voor de twijfelaars zetten we alle voor- en nadelen op een rij, zodat jij uiteindelijk goed kunt bepalen welke manier van scheren bij jou past.

Lees verder

Lees hier hoe zij opstaan!

Déze bekende gezichten zweren bij een vroege ochtendroutine!

Wat hebben Barack Obama, Oprah Winfrey en Isabel Marant met elkaar gemeen? Naast dat zij een succesvol leven leiden staan ze iedere ochtend éxtra vroeg op om de dag te beginnen met tijd voor henzelf. Ze voelen zich hierdoor energieker en zitten beter in hun vel. Lees hier hoe zij opstaan!

Lees verder

Iets te diep in het glaasje gekeken?

Vijf tips om je kater te verminderen

Een kater is nooit prettig. Na een avondje drinken kun je wakker worden met hoofdpijn, misselijkheid en vermoeidheid. Gelukkig zijn er manieren om de symptomen van een kater te verlichten. Iets te diep in het glaasje gekeken? Hieronder vind je een vijf tips die je kunt gebruiken om jezelf te helpen herstellen na een avondje drinken.

Lees verder

READ & LEARN

De levenslessen van Dai Carter

Dai Carter is voormalig commando speciale operaties en vergaarde bekendheid bij het grote publiek met zijn medewerking aan het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge. Hierin begeleidt hij burgers die een extreem zware training ondergaan tot commando. Door zijn werk weet hij als geen ander hoe belangrijk ons mentale gestel is, zijn kennis heeft hij dan ook gebundeld in het boek Mentale Kracht.‘Sommige gedachten kunnen je beperken. Als je in staat bent uit te zoomen en deze gedachten te labelen als niet helpende gedachte, kun je omdenken’, aldus Dai. Welke interessante en inspirerende levenslessen en inzichten hij […]

Lees verder

Stem nu!

Coiffure Award 2023

Elk jaar is de feestelijke gala-uitreiking van de Coiffure Award een geweldig spektakel. Het gala vindt dit jaar plaats op 14 mei in Studio21 Hilversum en die avond wordt ook bekend wie de nieuwe Consumer Awardwinnaar wordt. Vierentwintig haarstylisten zijn geselecteerd voor deze publieksprijs en jij kunt vanaf nú je stem uitbrengen op jouw favoriet.

Lees verder

Dit zijn 3 gouden tips van Gianni Zuiverloon

How to: omgaan met druk

Iemand die alles weet van stress en andere mentale obstakels is voormalig voetballer Gianni Zuiverloon. Samen met Edson Braafheid heeft hij de stichting Play Mental opgezet waarmee zij zich inzetten voor een betere geestelijke gezondheid van tieners en jongvolwassenen. Last van druk? Dít zijn de drie gouden tips van Gianni.

Lees verder

4 tips

Zo laat je jouw lichaam wennen aan de zomertijd

Dit weekend gaat de zomertijd weer in! Dit betekent dat we een uurtje minder slaap hebben en het ’s avonds weer langer licht wordt. Heb jij ieder jaar weer last van dat uurtje minder slaap? Lees hier wat je kunt doen om jouw lichaam zo snel mogelijk te laten wennen aan de zomertijd.

Lees verder

Ook als je gezond eet!

Waarom je suppletie moet slikken

Je kookt met verse groenten, nuttigt twee stuks fruit per dag en verwerkt eiwitten en onverzadigde vetten in je maaltijden. Dan zou je denken dat je alle voedingsstoffen die je nodig hebt, wel binnenkrijgt. Toch?

Lees verder

SLAAPEXPERT GEEFT TIPS!

9 x Slaaptips om je slaap te verbeteren

Het belang van slaap wordt met enige regelmaat onderschat als het gaat om de heilzame en specifieke invloeden op lichaam en geest. De Britse Matthew Walker, wetenschapper en hoogleraar aan de University of California in Berkeley, schreef het Engelstalige boek Why We Sleep. In zijn informatieve boek neemt hij je op een wetenschappelijke manier mee langs de belangrijkste aspecten van slaap. In dit artikel geeft Walker tips om je slaap te verbeteren!

Lees verder

Een luxe ervaring

Een confidence boost bij de tandarts

Naar de tandarts ga je meestal alleen als het echt weer eens nodig is en vaak kijk je er niet echt naar uit. Herkenbaar? Yusuf Findik en Martijn Groenink Sammels – oprichters van Confidental Tandartsen – willen hier verandering in brengen. Door het creëren van een luxueuze hotellobby-sfeer en het aanbieden van een optimaal pakket aan tandheelkunde. Zowel qua gezondheid als op het esthetische vlak zijn ze van alle markten thuis.

Lees verder

sleep tight

Zo belangrijk is een goed hoofdkussen

Na een drukke dag op het werk of een pittige sessie in het krachthonk, is goed slapen heel belangrijk om goed uit te rusten en te herstellen. Zo kan je er de volgende dag namelijk weer fit en scherp tegenaan. Een goede nachtrust staat of valt deels met een goed hoofdkussen. Maar waarom is een goed hoofdkussen eigenlijk zo belangrijk voor een goede nachtrust en hoe kies je de juiste? Dat lees je in dit artikel.

Lees verder

Leef in het nu!

Een bewuster en gelukkiger leven met mindfulness

Ga jij tijdens je drukke bestaan wel eens voorbij aan jezelf? Of heb je last van stress, angst en spanningsklachten en loop je zelfs tegen een burn-out aan? Mindfulness kan je helpen om rustiger te worden in je hoofd en bewuster te leven. Maar wat is mindfulness precies en hoe kan het je helpen? Je leest het in dit artikel.

Lees verder

HANNAH

Gemak dient de man!

Bij het vallen van de bladeren gaat de huid er vaak wat vaal en bleek uitzien. Om je huid lekker actief te houden, is het belangrijk om regelmatig te peelen en de doorbloeding van je huid te stimuleren. Dan zie je er niet alleen gezond en stralend uit, je zorgt er ook voor dat je het meeste profijt uit je serums en/of crèmes kunt halen. Je wilt immers toch niet dat je crème als een ‘vette plak’ op je huid blijft liggen? Tijd om wat extra aandacht aan je huid te besteden en voor het […]

Lees verder

Get autumn ready

FALL BOOST

De Leth studeerde Geneeskunde om tijdens zijn coschappen erachter te komen dat zijn vurige passie voor de gezondheidszorg niet goed aansloot bij de ziektezorg. Als oprichter en eigenaar van het holistische gezondheidsplatform OERsterk is het zijn missie om een miljoen mensen te laten kiezen voor een gezonde leefstijl. Aan het begin van dit jaar plaatsten we een groot diepte-interview met Richard de Leth over wat nu echte gezondheid is, het ontbreken ervan en wijze gezondheidkeuzes. We duiken nu dieper in het thema herfst om je zo te begeleiden naar een nieuw, mooi seizoen. 

Lees verder

MANA

Luxury nicheparfumerie NISHANE lanceert nieuwe geur

Het exclusieve parfumhuis NISHANE haalt zijn inspiratie uit de kosmopolitische, magische stad Istanbul, en onderscheidt zich door eeuwenoude oriëntaalse tradities te combineren met zeldzame ingrediënten van een zeer hoge kwaliteit. NISHANE benadert de creatie van parfums als een uiting van kunst – elke geur die NISHANE uitbrengt kent een eigen, uniek verhaal, wat sterk tot uiting komt in het karakter en de geurtonen van het parfum. Geurtonen die veelvuldig terugkomen bij NISHANE zijn amber, oudh, bergamot, musk en nog vele andere spices.

Lees verder

New!

Vegan, microplastics free en duurzaam verpakte SPF-lijn

Het merk hannah is voortdurend actief als het gaat om spraakmakend geavanceerde producten voor huidverbetering. Stuk voor stuk zijn deze gebaseerd op de meest nieuwe inzichten, innovatieve ingrediënten, met oog voor duurzaamheid en met respect voor de huid én het milieu. Dat geldt ook voor de zonproducten van hannah, waarmee het merk van Nederlandse bodem bewijst dat het op een verantwoorde wijze genieten van de zon én het behouden van een mooie en gezonde huid perfect te combineren is. Niet alleen een optimale bescherming van de huid, ook nog eens vegan, microplastics free én duurzaam!

Lees verder

Hier kom je tot rust

Hier vind je rust op buzzing Ibiza

De feesten op Ibiza zijn legendarisch, de restaurants überhip en je kunt er shoppen tot je er letterlijk bij neervalt; op een strandbedje van vijftig euro per dag welteverstaan. Maar op Ibiza is ook serene rust te vinden. Van soundhealingsessies in een luxehotel en wandelen in een botanische tuin tot films kijken in de openlucht in een afgelegen baai. Hier vind je peace of mind op buzzing Ibiza.

Lees verder

de kracht van zelfexpressie

Scotch & Soda introduceert twee nieuwe parfums

Het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda kondigt de lancering van zijn nieuwe parfumlijn aan, I AM SCOTCH & SODA, met de introductie van twee nieuwe eau de parfums. Elk parfum viert de unieke individualiteit van de persoon die ze draagt. Geïnspireerd door de kracht van zelfexpressie, deze geuren kunnen voor elke gelegenheid gedragen worden, van dag tot nacht – de Scotch & de Soda. ‘Durf jezelf te zijn’ is het motto. Beide parfums vangen de vrije geest van Amsterdam, de thuisstad van het merk, in een flesje.

Lees verder

Stem nu!

COIFFURE AWARD 2022

Elk jaar is de feestelijke gala-uitreiking van de Coiffure Award een geweldig spektakel. Het gala vindt dit jaar plaats op 15 mei in Studio21 Hilversum en die avond wordt ook bekend wie de nieuwe Consumer Awardwinnaar wordt. Twintig haarstylisten zijn geselecteerd voor deze publieksprijs en jij kunt vanaf nú je stem uitbrengen op jouw favoriet.

Lees verder

een duurzaam alternatief

Bamboovement lanceert eerste 99% plasticvrije scheermes

Bamboovement lanceert op 18 april een uniek wegwerpscheermes. Het is ‘s werelds meest natuurlijke scheermesje dat wordt gemaakt van restproducten uit de houtindustrie. Met de productlancering wil Bamboovement een milieuvriendelijk alternatief bieden voor het best verkochte scheermesje en zo meer duurzaamheidsbewustzijn creëren onder consumenten.

Lees verder

Wereld Slaapdag 2022

Hoe ademhaling de oplossing kan zijn voor slechte slapers

Bijna een kwart van de Nederlanders kampt met slaapproblemen. Veertig procent hiervan zegt zelfs zó slecht te slapen dat het het dagelijks functioneren belemmert. En terwijl de slaapmiddelen als warme broodjes over de toonbank vliegen, gaan we voorbij aan de grootste oorzaak: stress en angst. Hoe kan je ademhaling hiervoor een oplossing bieden?

Lees verder

Goede voornemens

Dit zijn dé vijf sporttrends van 2022

Goede voornemens? Als het op sporten aankomt zéker! Nederlanders sloegen het afgelopen jaar massaal aan het sporten om zo fit, actief en vooral gezond te blijven. Die gezonde en gebalanceerde levensstijl nemen we natuurlijk graag mee naar het nieuwe jaar! Om het sporten zo leuk en afwisselend mogelijk te houden, delen we hier dé vijf sporttrends van 2022. Aan de slag! Padel is here to stay Binnen sporten, weer op pad met je sportbuddy en nieuwe sporten ontdekken bracht het afgelopen jaar veel plezier. Op die manier ontdekten veel Nederlanders padel; een sport die in […]

Lees verder

Marc Lubach

Take Care

Ook jij wil fris voor de dag komen en deze pagina gaat je daarbij helpen! Want: Marc Lubach weet raad.

Lees verder

Parfum

NIEUW: Moncler Pour Homme én Femme!

Moncler lanceert de allereerste parfums in de geschiedenis van het merk, Moncler Pour Femme en Moncler Pour Homme! Twee geuren die de zintuigen meenemen op een avontuurlijke expeditie. De creaties zijn zowel qua samenstelling als verhaal nauw met elkaar verbonden en weerspiegelen een sterke synergie van natuur, verkenning en ontdekking – belangrijke pijlers in het universum van Moncler, een wereldmerk dat zijn alpiene roots combineert met een nieuw concept van luxe. In een harmonieuze blend van contrasten brengen beide parfums een frisse, sprankelende ode aan het natuurschoon in de bergen, gehuld in een weelderige cocon […]

Lees verder

Droomvakantie naar Thailand

Relaxen in Phuket

Waar ter wereld kom je, zeker na zo een turbulent jaar als het afgelopen, beter tot rust dan in… Phuket? Precies! Dit Thaise eiland in het zuidwesten van het land wordt ook wel de ‘parel van de Andamanse Zee’ genoemd en met haar prachtige natuurlijke omgevingen is deze plek ideaal voor een reis naar verjonging. In dit boeddhistische land wordt men van jongs af aan geleerd dat een gemoedsrust voortkomt uit een gezond lichaam en dat schoonheid van binnenuit straalt. Bovendien zorgt een sterke geest van collectiviteit ervoor dat ze de pijn en het ongemak […]

Lees verder

Sport performance

DIT IS WAAROM EEN GOEDE SPORTSCHOEN BELANGRIJK IS

René kon er geen genoeg van krijgen. Sport. Tennissen, skiën, snowboarden, surfen en meer. Hij is altijd gek geweest van sport. Een afwijking waar hij niks aan kan doen, druk ik hem gekscherend op het hart. Lachend vertelt de core performance sports manager bij Asics dat hij na zijn afstuderen gymleraar was en de sprong in het diepe waagde door bij het Japanse Asics te solliciteren. Nu, twintig jaar later, werkt hij er nog steeds met plezier en zorgt ervoor dat jij en ik de juiste schoenen dragen tijdens onze sportlessen. Maar niet alleen voor […]

Lees verder

stretch, mobility en flow

De sporttrends van het moment

Twee lockdowns en het tijdelijk sluiten van gyms en studio’s hebben de sportwereld compleet op zijn kop gezet. We sporten inmiddels alweer bijna een jaar online en buiten, maar wat zijn dé sporttrends voor 2021? OneFit ziet duidelijke verschuivingen in de trends en hypes voor het aankomende jaar. Dit zijn de vijf grootste en nieuwste sporttrends van het moment!

Lees verder

SPORT

MET DEZE TOP 6 FITNESSTRENDS BLIJF JE FIT

Afgelopen jaar zagen we een ongekende versnelling in het besef van het effect van lichaamsbeweging op ons welzijn en gezondheid. De resultaten van deze herbevestiging ziet men ook terug in het onderzoek van ACSM – American College of Sports Medicine. Hierin komen de belangrijkste trends naar voren in de fitness- en wellnesssector op mondiaal niveau voor het komende jaar. Dit zijn de top 6 fitnesstrends, een onderdeel van een top 10 die medisch onderbouwd is. Doe er je voordeel mee en blijf fit! Sinds 2007 publiceert ACSM elk jaar de resultaten van de Worldwide Survey of Fitness Trend. Een […]

Lees verder

Fit het jaar in

De home workouts tijdens Dry January

De feestmaand waar we volop hebben genoten is voorbij, daarom letten we in januari vaak extra op onze gezondheid én doen velen van ons mee aan Dry January. Om het sporten nét iets makkelijker te maken lanceert OneFit speciale 0.0 home workouts voor een sporty Dry January.

Lees verder

Jouw huid

Personal touch VAN DE HUIDCOACH

TalkiesMAN weet hoe belangrijk het is om de conditie van je huid op peil te houden. Een bezoek aan een van de vierhonderd hannah huidcoaches in Nederland en België helpt daar enorm bij. Maar, door de maatregelen van Covid-19 wordt onze natuurlijke behoefte om aangeraakt te worden, al vanaf baby tot op hoge leeftijd, op dit moment totaal niet bevredigd. We missen de warmte, steun, verbondenheid, troost, ontspanning en energie. Het is dan ook niet raar dat de huidige sociale afstand effect heeft op het gehele welzijn. De huid is hier altijd een spiegel van. […]

Lees verder

Sportief

Must have sportgear

Deze zomer is hét moment om je quarantainekilo’s kwijt te raken en weer fit en gezond te worden. Sporten kan natuurlijk ook fijn in eigen tuin of in het park, heerlijk in de frisse natuur en mooie omgeving. Deze items maken je nieuwe sportroutine veel makkelijker én veel leuker! Samsung Galaxy Watch Active2 De Galaxy Watch Active2 is speciaal ontworpen als effectieve en stijlvolle toevoeging op ieders levensstijl. Het horloge helpt met het bereiken van gezondheidsdoelen als voldoende slaap, voldoende beweging en stressmanagement. Ideaal om je dagelijkse beweging goed in de gaten te houden. www.samsung.com […]

Lees verder

Boost

Met deze workouts train je zowel fysiek als mentaal

In deze tijden is het extra belangrijk om fysiek en mentaal fit te zijn en tóch een beetje te blijven bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging geeft je gelukshormonen een boost. Daarom delen wij de leukste (thuis)workouts die zowel fysiek als mentaal goed voor je zijn! Yoga Voor een mentale boost na dagenlang thuiswerken is een yogales voor thuis de perfecte optie. Extra fijn dus dat veel yogastudio’s (extra) online lessen aanbieden. Studio’s als Movements Yoga en The White Door Studio bieden livestream lessen om jou thuis mindful en fit te houden. Van Yin-yoga tot pilates!  Zwemmen Trek je […]

Lees verder

NuFACE TRINITY

HÉT STAPPENPLAN VOOR DE BESTE VERSIE VAN JOUW HUID

ONDER ANDERE DE AMERIKAANSE RAPPER SEAN ‘DIDDY’ COMBS GING JE VOOR EN LIET ZIJN HUID MET DEZE NuFACE TRINITY IN EEN PAAR MINUTEN ‘GLADSTRIJKEN’ VOOR DE OSCARS. DEZE MICROSTROOMBEHANDELINGEN ZIJN EEN WARE RAGE ONDER DE STERREN. MET HET UIT AMERIKA OVERGEWAAIDE HUIDVERJONGINGSAPPARAAT NuFACE HEB JE JOUW FIJNE LIJNTJES MET VIJF MINUTEN PER DAG WEGGEWERKT. NEEM EEN VOORBEELD AAN DIDDY WANT MET DEZE DRIE SIMPELE STAPPEN GA JE ER NÓG BETER UITZIEN. STAP 1 Zorg ervoor dat de huid vet- en olievrij is. Met NuFACE Prep-N-GlowTM Cloths, gezichtsdoekjes met drievoudige werking, reinig je je huid. In […]

Lees verder