HANNAH

Gemak dient de man!

Bij het vallen van de bladeren gaat de huid er vaak wat vaal en bleek uitzien. Om je huid lekker actief te houden, is het belangrijk om regelmatig te peelen en de doorbloeding van je huid te stimuleren. Dan zie je er niet alleen gezond en stralend uit, je zorgt er ook voor dat je het meeste profijt uit je serums en/of crèmes kunt halen. Je wilt immers toch niet dat je crème als een ‘vette plak’ op je huid blijft liggen? Tijd om wat extra aandacht aan je huid te besteden en voor het gemak kies je voor een peeling!

De herfst is in volle gang en dat geldt ook voor het peelingseizoen. Door regelmatig de dode huidcellen te verwijderen, help je de weg vrij te maken naar een gezonde en zachte huid. Bij het woord ‘peeling’ wordt vaak gedacht aan een scrub met korrels, die door het schurende effect de dode huidcellen verwijderd. Echter kunnen zulke scrubs met name de gevoelige huid irriteren. Of wanneer je ongeschoren bent, kan het de haartjes te veel prikkelen, waardoor de kans op het ontstaan van pukkels of andere onzuiverheden vergroot wordt. En dat wil je natuurlijk voorkomen! Kies daarom liever voor een milde, effectieve peelingcrème zonder korrels. Bijvoorbeeld eentje met een enzymatische werking, zoals de Enzymatic Skin Peeling van hannah. Deze peeling verweekt de hoornbrugjes in de bovenste huidlaag (hoornlaag), waarmee de huidcellen onderling met elkaar verbonden zijn, en respecteert de huid bij die belangrijke, beschermende functie. De poriën en de huidstructuur worden hierdoor fijner en gladder en je huid zal de crème die je daarna aanbrengt ook beter opnemen. Het is geschikt voor de meest gevoelige huid en kan ook rondom de ogen aangebracht worden.

hannah Primum Elixer

Ook met hannah Primum Elixer op basis van amandelzuur heb je binnen no-time een gladde en frisse huid. Deze milde peeling houdt je huid lekker actief, is makkelijk in gebruik en kost vrijwel geen tijd. Het wordt als mild beschouwd, doordat het geen roodheid veroorzaakt en een minimale irritatiekans geeft, maar wel een maximale effectiviteit en huidverbetering geeft. Amandelzuur dringt minder diep door in de huid, waardoor er geen extra gevoeligheid van de huid voor UV-straling ontstaat. Het grote voordeel hiervan is, dat deze peeling zelfs tijdens de wintersport probleemloos kan worden gebruikt. Natuurlijk wel in combinatie met een crème met SPF, afgestemd op jouw persoonlijke huidtype. Naast het peelende effect zorgt het voor optimale hydratatie, meer stevigheid en het vermindert pigmentvlekjes. Doordat amandelzuur een antibacteriële werking heeft, kan deze peeling ook gebruikt worden voor het behandelen én het voorkomen van onzuiverheden. Primum Elixer is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige, vette en/of donkere huid. Na het douchen Primum Elixer aanbrengen en direct je crème erover heen smeren. Zo simpel kan huidverbetering zijn, dus kom maar op met die smooth skin!

Huidcoach

Om je huidconditie te verbeteren en op een gezond peil te houden, is ook een frequent bezoek aan de huidcoach van groot belang. Dit is niet alleen huidverbeterend, ook zeer ontspannend! Door regelmatig een professionele behandeling te ondergaan, geef je de huid een goede workout. Huidverbetering is net als topsport, dus luister naar je coach! De hannah Intense Treatment inclusief Trans6peel en bindweefselmassage, zorgt voor de ultieme autumn treatment om je huid weer in balans te brengen en meer weerbaar te maken, de huidconditie te boosten, pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. Wil jij weten wat het meest geschikt is voor jouw huid? Bezoek dan eens een huidcoach. Zo weet je precies wat je nodig hebt en wat je kunt doen om met een glad, zacht, gezond en egaal velletje de donkere maanden door te komen!

Check de salon locator op hannah.nl en vind een huidcoach in de buurt.

Model: @diegogonzalezclark