beautyhacks voor echte mannen

you need this

6x beautyhacks voor echte mannen

Ook wij mannen kunnen wel een beetje hulp gebruiken met onze beauty-routine. Het klinkt niet héél mannelijk, maar nodig is het wél. Dus read and learn!

Energy socks

Op een simpele manier écht goed voor je benen zorgen? Maak kennis met STOX Energy Socks, dé high performance sokken die niet alleen opvallen door het kenmerkende design, maar ook aantoonbaar bijdragen aan een betere gezondheid. Door gebruik van speciale compressietechnologie stimuleren de sokken de bloedcirculatie in de benen en zorgen voor maximale zuurstofcapaciteit van de spieren. Zo heb je minder snel last van vermoeide of opgezwollen benen, voorkom je spierpijn en blessures en worden pijnlijke benen verzacht.

stoxenergy.com

Zitten was nog nooit zo gezond

Gezond en opgewekt weer achter je bureau? De hele dag focus houden, energiek zijn en tegelijkertijd actief je core trainen? Hoe dan? Simpel, door te zitten op de Wellness Active Sitting Ball. Deze Wellness Ball stimuleert ‘active sitting’.

€245
technogym.com

Pure luxury on skin

Naast de FW19-collectie biedt HANRO een aantal tijdloze, fijne basics. De basic collectie bestaat uit T-shirts, hemden, boxers, briefs en nachtmode. Naast katoen en elastaan maakt HANRO gebruik van luxury fabrics als Sea Island cotton, ’s werelds beste, zeldzaamste en meest exclusieve katoenvezels en woolen silk, bestaande uit zeventig procent merinoswol en dertig procent zijde.

hanroshop.nl

Rembrandtjaar

De hardloopschoen Wave Ultima 11 Amsterdam is letterlijk en figuurlijk uit de kunst. Deze officiële schoen van de TSC Amsterdam Marathon 2019 is tot stand gekomen in samenwerking met het Rijksmuseum en geïnspireerd op De Nachtwacht van Rembrandt. Dit alles in het kader van Rembrandtjaar 2019.

€134,95
mizuno.com

Rauwe kracht

Met de BVLGARI MAN-collectie vertelt BVLGARI het verhaal over de verbinding van de man met de wereld om hem heen. BVLGARI Man Wood Neroli vertegenwoordigt een nieuw hoofdstuk in het verhaal dat begon met BVLGARI Man Wood Essence. Geïnspireerd door de wildheid van de Italiaanse kust neemt het nieuwe parfum de aardsheid van Man Wood Essence in zich en richt deze op de zon waardoor een frisse verbinding tussen mens en natuur ontstaat.

Vanaf €80
bulgari.com

Quick fix voor je huid

Is je huid beschadigd of geïrriteerd door bijvoorbeeld zonverbranding, een schaafwond, eczeem of rode plekjes door acne? Smeer met de FiXing Touch en je zult zien dat je huid zich extrasnel herstelt en weer zacht en soepel aanvoelt. Het is een heuse collageenbooster en littekens en andere huidbeschadigingen herstellen beter én mooier, mede dankzij de toegevoegde siliconenolie.

€69
hannah.nl