HANNAH

Bloedserieuze huidverbetering

TIJDENS DE ZOMER WAS JE HUID ZO MOOI GEBRUIND, MAAR INMIDDELS IS JE HUID ER STEEDS GRAUWER EN VALER UIT GAAN ZIEN. HET WORDT GUURDER BUITEN, DE VERWARMING GAAT AAN EN DAT HEEFT OOK WEERSLAG OP JE HUID. DOOR WEINIG SLAAP EN STRESS KUNNEN ZICH DONKERE KRINGEN ROND JE OGEN GAAN VORMEN EN OOK HET GEBREK AAN DAGLICHT DOET NIET VEEL GOEDS VOOR JE HUID. LANGZAMERHAND BEGIN JE VIJFTIG TINTEN GRIJS TE ZIEN… OM ERVOOR TE ZORGEN DAT JOUW HUID STRAKS NIET IN EEN WINTERSLAAP RAAKT, ZIJN PRODUCTEN DIE DE DOORBLOEDING, EN DAARMEE DE ZUURSTOFTOEVOER, OP GANG BRENGEN EEN MUST!

Huidverbetering valt en staat – net als spieropbouw – met een goede doorbloeding, want alleen dan worden de cellen in je huid optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen én kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Door leef- of weersomstandigheden, het gebruik van verkeerde of weinig tot geen producten, hormonale schommelingen of ziekte kan de huiddoorbloeding flink te wensen over laten. Door het gebruik van hannah Cell Active wordt de huid zeer krachtig gestimuleerd en doorbloed. Dankzij deze therapeutische crème kleurt je huid tijdelijk rood en daardoor werkt het als een ideale graadmeter voor het signaleren van stagnaties in de doorbloeding en bij huidproblemen. Doordat de doorbloeding in je huid wordt geoptimaliseerd, is je huid perfect in staat om voedingsstoffen, zuurstof en verzorgende werkstoffen op te nemen. Hierdoor verbetert de algehele huidconditie en bouwt de huid een maximale weerstand op.

Workout voor je huid

In combinatie met een regelmatige bindweefselmassage bij de huidcoach zorg je ervoor dat de doorbloeding nog eens extra geboost wordt en krijgt ook het diepgelegen collageen in je huid een krachtige impuls wat voor versteviging zorgt. Een goede bindweefselmassage is een workout voor je huid. Dankzij deze massage wordt je huid aan het werk gezet, want vanaf ons vijfentwintigste levensjaar worden huidcellen reeds lui. Stimuleren is deze cellen ‘wakker’ houden en activeren om er nieuw leven in te blazen!

Aan de zuurstof

Na het stimuleren van een goede doorbloeding is het noodzakelijk extra goed te smeren. De Oxys Genes van hannah is een veelzijdige crème, waarmee jij je huid dagelijks een krachtige zuurstofboost geeft dankzij een geavanceerd transportsysteem. Het zorgt ervoor dat zuurstofmoleculen je cellen activeren. Zuurstof heb je nodig om te leven en ook je (huid)cellen hebben dit nodig om levendig te blijven. Deze crème kan ook donkere kringen onder je ogen verminderen, waar afvalstoffen zich vaak ophopen. Door het zuurstoftransport in je huid met de Oxys Genes te activeren, kunnen die afvalstoffen beter worden afgevoerd. Zeker in combinatie met de Cell Active is dit een ware oppepper. Neem je huid dus ‘bloed’ serieus en laat je goed adviseren door een huidcoach voor het behoud of het verkrijgen van een stralend frisse teint!

Tip van de redactie! In de maand december krijg je -zolang de voorraad strekt- bij aanschaf van een Red Line product zoals Oxys Genes een hannah Cell Active (45ml) ter waarde van €39,- cadeau! Niet alleen leuk om bijvoorbeeld aan je partner te geven, ook geweldig om zelf cadeau te krijgen. Met een prachtige glow aan het kerstdiner verschijnen is hiermee binnen handbereik! Check een huidcoach in de buurt en vraag naar de actie of kijk voor meer info op hannah.nl.  

hannah.nl

Foto Jeffrey Zwaan