WIN! 1x Solar Power Sneaker

Het Brunel Solar Team lanceert een limited edition sneaker: de Solar Powered Sneaker. Een custom design van Customkicksnl op een exclusieve sneaker van Robey. En er is iets heel bijzonders aan deze sneaker: de sneakers lijken wit, maar de kleuren van het design worden zichtbaar als ze in aanraking komen met zonlicht.

Het Brunel Solar Team is beter bekend als het team met studenten van de TU Delft die met hun zonneauto meedoen aan zonneraces overal ter wereld. Dit jaar doen ze met de zelfgebouwde Nuna 11S mee aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. Bijzonder aan de Nuna 11S zijn natuurlijk vooral de technische innovaties die ver voorlopen op de auto- en duurzaamheidsindustrie, maar ook het uiterlijk van de auto mag er wezen. De auto is voor het eerst ooit voorzien van een volledig matte wrapping en een geleidelijk kleurverloop. Die kleuren zijn ook verwerkt in de sneaker die is ontworpen door Customkicksnl en met de hand is geschilderd op exclusieve sneakers van het merk Robey. Omdat er gebruik is gemaakt van speciale verf is het design alleen te zien als de schoenen in aanraking komen met zonlicht. De sneakers zullen voor nu alleen gedragen worden door het team in Zuid-Afrika, maar nu kan jij ook kans maken op deze sneaker die niet kan ontbreken aan je collectie! 

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de TalkiesMAN socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesman.nl.