WIN! Complete kledingset van SUN68

Het is weer tijd om alle vaders en vaderfiguren in het zonnetje te zetten! Met de kleding en sneakers van SUN68 als cadeautje voor de favoriete vader(figuur) in jouw leven zit je altijd goed. Houdt hij van kleurrijk of meer van aardetinten? De keuze is reuze!

De mens niet langer als eindconsument zien maar als het middelpunt van het creatieve proces, dat is waar Italiaans casual-wear modemerk SUN68 voor staat. SUN68 weet zich dan ook goed te onderscheiden door voor elke gelegenheid te ontwerpen en valt op door hun compromisloze esthetiek en originele design. De kledingstukken van SUN68 zijn perfecte voorbeelden van een tijdloze balans tussen Italiaans design en internationale allure.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de TalkiesMAN socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesman.nl.