WIN! Rapture Ivy-lamp t.w.v. €575

Rapture Interior Luxury ontwerpt en presenteert creatieve en bijzondere meubels, verlichting en accessoires. De ontwerpers van Rapture laten zich inspireren door kunst, eigenzinnige lofts, natuur en films.

Zo kan een kleur in een kunstwerk hen bewegen tot een materiaalkeuze en kunnen de schakels van een geliefde armband de inspiratiebron zijn voor een nieuwe wandlamp. Bijzondere voorwerpen vormen zo de aanzet tot een nieuw meubelontwerp. Rapture houdt van speelse en elegante interieurs met een onverwacht ruw randje. Rapture’s ideale ruimte is verfijnd, grootstedelijk, artistiek en gedurfd. Vergeet blingbling, omarm vakmanschap – vervaardigd door Europese vakmensen.

Geïnspireerd op bloemen en sieraden, is deze Ivy-lamp van Rapture een lust voor het oog. De patine waarmee de metalen voet voorzien is van een laagje brons, is kenmerkend voor de collectie van dit merk. De lamp past goed in ieder interieur en combineert mooi met meubels van andere merken en stijlperiodes.

Maat: Ø18 x 53 cm
Kleur: Brons
Materiaal: Metaal
Prijs: €575

Let op! Om mee te doen met deze winactie is het belangrijk dat je ook de Instagrampagina van Rapture volgt. Klik hier om Rapture te volgen op Instagram.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de TalkiesMAN socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesman.nl.