GRATIS STMNT GROOMING GOODS-SET bij 8 keer Talkies!

Naast twee keer TalkiesMAN brengen we ook zes keer per jaar de reguliere editie van Talkies Magazine uit. Wil je in totaal acht keer per jaar Talkies als eerste op de mat ontvangen? Neem nu een abonnement op 8 keer Talkies voor maar €35 en ontvang de STMNT GROOMING GOODS-SET t.w.v. 86,80 euro cadeau!

Aangespoord door de kennis en artisticiteit van toonaangevende barbers, is STMNT een uniek merk dat verder gaat dan het product. STMNT is een community die respect heeft voor mensen die gedurfde, authentieke uitspraken doen, die opkomen voor waar ze in geloven. De drie creators Julius Arriola, Sofie Pok en Miguel Gutierrez hebben samen hoogwaardige producten gecreëerd die passen bij een moderne en authentieke levensstijl. Producten die er goed uitzien en die goed ruiken. Ontworpen om je statement mee te maken.

De hoogwaardige STMNT-verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van alle haar- en baardtypes en vormt een essentieel onderdeel van je dagelijkse routine – in de salon, de kapperszaak of thuis – met snelle en eenvoudige oplossingen die zijn ontworpen als aanvulling op de STMNT-stylingcollecties.

Bij een jaarabonnement op Talkies krijg je de volgende producten cadeau:

  • STMNT All-In-One Cleanser [300ml] – jouw dagelijkse ‘clean everthing’, dus ook je body
  • STMNT Hair & Body Cleansing Bar [125g] – de beste sustainable keuze voor hair en body
  • STMNT Classic Pomade [100ml] – het is niet voor niets een klassieker, perfect om je haar te stylen zonder dat het stijf wordt
  • STMNT Wax Powder [15g] – een transformerende poeder-naar-wax-formule voor buigzame grip en volume

Ben jij klaar om de stap te zetten? Sluit je aan bij een community die respect heeft voor het vakmanschap en ernaar streeft om dat wat er al was nog beter te maken:

@STMNTGROOMINGNL / STMNTGROOMING.NL 

Make your statement: #STMNTGROOMINGNL #MAKEYOURSTMNT

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.