GRATIS STMNT GROOMING GOODS-SET bij 8 keer Talkies!

Naast twee keer TalkiesMAN brengen we ook zes keer per jaar de reguliere editie van Talkies Magazine uit. Wil je in totaal acht keer per jaar Talkies als eerste op de mat ontvangen? Neem nu een abonnement op 8 keer Talkies voor maar €40 en ontvang de STMNT GIFTSET t.w.v. 62,10 euro cadeau!

Aangespoord door de kennis en artisticiteit van toonaangevende barbers, is STMNT een uniek merk dat verder gaat dan het product. Dit is een merk met een doel en een community die respect heeft voor mensen die gedurfde, authentieke uitspraken doen. Mensen die opkomen voor waar ze in geloven.

Bij een jaarabonnement op Talkies krijg je de volgende producten cadeau:

  • STMNT All-In-One Cleanser [300ml] – jouw dagelijkse allesreiniger. Voor schoon haar, baard, lichaam, gezicht en handen. Premium geur: frisse citrus en lavendel met tonkaboon.
  • STMNT Dry Clay [100ml] – maak het ruw met extra matte impact. Voor een supersterke controle en een extra matte afwerking. Nomad Barber’s kenmerkende geur: kruiden, lavendel en een vleugje hout.
  • STMNT Shine Paste [30ml] – De Strong hold-formule houdt jouw haar de hele dag in model en geeft het haar een glanzende finish. Aan het einde van de dag was je de paste gemakkelijk weer uit het haar. Kenmerkende geuren: kokosnoot en sandelhout met een vleugje orris.

@STMNTGROOMINGNL / STMNTGROOMING.NL 

Make your statement: #STMNTGROOMINGNL #MAKEYOURSTMNT

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.