Aboactie WHISKYSET GEORGE VAN WESTWING

Gratis Whiskeyset GEORGE van WESTWING bij 8 keer Talkies!

Naast twee keer TalkiesMAN brengen we ook zes keer per jaar de reguliere editie van Talkies Magazine uit. Wil je in totaal acht keer per jaar Talkies als eerste op de mat ontvangen? Neem nu een abonnement op 8 keer Talkies voor maar €35 en ontvang de Whiskeyset GEORGE van WESTWING collection t.w.v. €54,99 cadeau!

Hoe drink jij je whisky het liefst? Geschonken uit een stijlvolle decanter natuurlijk! Met de bijpassende twee whiskyglazen wordt het helemaal een feest. De whiskyset staat daarnaast ook nog eens heel mooi op jouw bar cart naast je whiskycollectie.

Je krijgt nu bij een jaarabonnement op Talkies deze driedelige whiskyset George bestaande uit een decanter en twee whiskyglazen met kristalreliëf uit de Westwing Collection cadeau! De Westwing-collectie is uniek: het combineert tijdloos design met de huidige trends om van jouw woning de mooiste plek ter wereld te maken. Naast de klassieke basics biedt Westwing meubels en accessoires voor elke interieurstijl, van boho tot elegant. Dagelijks inspireert Westwing via hun webshop met opvallende binnenkijkers, praktische stylingtips en de nieuwste trendupdates. Zo maakt Westwing een stijlvol interieur toegankelijk voor iedereen. In Westwings ‘shoppable magazine’ Westwing.nl worden dagelijks nieuwe campagnes met exclusieve kortingen aangeboden. In de interieurshop Westwingnow.nl is een vast assortiment met de mooiste interieuritems van meer dan driehonderd merken te vinden. Tot slot heeft Westwing ook een eigen collectie: De Westwing Collection, deze lijn combineert tijdloos design met de interieurtrends van nu.

www.westwingnow.nl

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.