Iconic watch

George Clooney en Hyun Bin dragen de OMEGA Speedmaster ’57

Voor de acteurs George Clooney en Hyun Bin is een hoofdrol weggelegd in de reclamecampagne van de nieuwe Speedmaster’ 57-collectie van OMEGA.

Clooney vormt een perfecte aanvulling op de beide kanten van de beroemde chronograaf en voorziet de campagne van zijn klassieke stijl en iconische karakter, waarmee hij opnieuw zijn langdurige band met OMEGA benadrukt. Daarnaast zien we de rijzende ster Hyun Bin, die met zijn coole en moderne uitstraling de constante ontwikkeling van de Speedmaster belichaamt.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Speedmaster ’57 symbolisch voor het originele Speedmaster-ontwerp, dat in 1957 werd uitgebracht voor coureurs en monteurs in de autosport. Als eerbetoon komt de huidige Speedmaster ’57-collectie met acht nieuwe uurwerken uitgevoerd in een slanke stijl, met kleurrijke wijzerplaten, een vintage polsband, en een uitmuntend Co-Axial Master Chronometer 9906 uurwerk. Deze chronograaf is het toppunt op het gebied van precisie, magnetische weerstand en betrouwbaarheid.

De Speedmaster ’57 staat bekend om zijn kwaliteit en tijdloze charme. George Clooney en Hyun Bin zijn bij uitstek toonaangevende mannen die deze waarden belichamen en exact aantonen dat dit uurwerk past bij onze moderne, smaakvolle stijl.

Raynald Aeschlimann, voorzitter en CEO van OMEGA

George Clooney is een oude vriend van OMEGA en hij heeft bovendien veel gemeen met de Speedmaster. Beide zagen het levenslicht in de optimistische jaren van het ruimtetijdperk, en beide staan bekend om hun aanhoudende populariteit en uitstekende prestaties.

Voor deze shoot draagt George het RVS-model met een PVD blauwe wijzerplaat (ref: 332.10.41.51.03.001). Op een van de foto’s is de acteur te zien terwijl hij achter het stuur zit van een oldtimer en rondrijdt in de omgeving van zijn huis aan het Comomeer. Het uurwerk dat om zijn pols prijkt is een knipoog naar het raceverleden van de Speedmaster.

De Zuid-Koreaanse acteur Hyun Bin sloot zich onlangs aan bij de OMEGA-familie. Hij straalt zijn typische zelfverzekerde en relaxte stijl uit en werd gefotografeerd in een oldtimer in Korea, met om zijn pols een roestvrijstalen model van 40,5 mm met een zwarte wijzerplaat (ref: 332.12.41.51.01.001). 

Het uitbrengen van de nieuwe acht modellen van de OMEGA Speedmaster ’57 collectie valt samen met het 65-jarig bestaan van dit iconische uurwerk. Naast modellen met blauwe en zwarte wijzers kan nu ook gekozen worden voor groene en bordeauxrode wijzers. Uiteraard is de Speedmaster voorzien van de kenmerkende details uit 1957 zoals de geborstelde metalen ring met zijn “Dot Over Ninety” en de beroemde Broad Arrow-wijzers in tapse vorm.