december wishlist

Klaar voor een duik in het diepe met de nieuwe Longines Legend Diver

De LONGINES LEGEND DIVER, een herinterpretatie van een duikershorloge uit de jaren zestig, neemt een bijzondere plaats in binnen de Heritagefamilie van het merk. Deze collectie vertegenwoordigt de rijke historische achtergrond van Longines en heeft vandaag de dag een volledige make-over gekregen. Zo is het iconische uurwerk aangevuld met up-to-date technische functies terwijl de allure en het strakke ontwerp van het originele model behouden blijven. Een horloge met een eigentijdse stijl en een historische achtergrond. Klaar voor een duik in het diepe in het nieuwe jaar? Dan mag de nieuwe LONGINES LEGEND DIVER niet op jouw decemberwishlist ontbreken!

Vandaag de dag is dit uurwerk uitgebreid tot een volledige reeks nieuwe modellen, zowel van binnen als van buiten vernieuwd. Wél blijft de nieuwe Longines Legend Diver trouw aan het originele model uit 1959 in een kast van 39 mm. Dankzij zijn twee kronen en roterende interne bezel is het model direct herkenbaar.

Klaar voor een duik in het diepe

De LONGINES LEGEND DIVER is vanaf de jaren zestig hét horloge voor duikers. Ook vind je het symbool van de collectie, een duiker, op de schroefbare achterkant van het horloge terug. De nieuwe LONGINES LEGEND DIVER is gecertificeerd als duikhorloge (ISO 6425), bestand tegen magnetische velden en heeft een waterbestendigheid tot 30 bar/300 meter en wordt aangedreven door een exclusief Longines L888.6-kaliber.

LONGINES LEGEND DIVER

Een herkenbare wijzerplaat

De emblematische wijzerplaat is verkrijgbaar in zwarte of blauwe lak. De wijzers in pijlvorm, de uurmarkeringen en de Arabische cijfers zijn gecoat met Super LumiNova®, zodat de uren in alle omstandigheden goed zichtbaar zijn.

ZIE OOK: LONGINES LANCEERT DE MINI DOLCEVITA IN NEW YORK MET JENNIFER LAWRENCE

De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar met een bruine lederen band, een blauwe NATO-band en een nieuwe roestvrijstalen band met een dubbele veiligheidsvouwsluiting.