Het drijvende terras in Amsterdam

Derde seizoen ‘Carré Terras op de Amstel’ begint 13 mei

Twee jaar geleden startte Koninklijk Theater Carré met  het ‘Carré Terras op de Amstel’, inmiddels een begrip in Amsterdam. Het grootste en mooiste drijvende terras in het hart van de stad met een fantastisch uitzicht over de Amstel, de Magere Brug en het iconische theater zelf. Goed nieuws: Onder luid applaus opent op 13 mei het terras haar derde seizoen!

Na een succesvolle samenwerking in de zomer van 2021 verzorgt restaurant BAUT ook dit jaar de invulling van het menu. BAUT is in 2012 begonnen (onder leiding van chef Michiel van der Eerde), als pop-up restaurant aan de Wibautstraat. Het restaurant heeft in acht jaar tijd op zeven verschillende plekken in Amsterdam gezeten en is hierdoor meester in het in razend tempo opbouwen van een volledig draaiend concept.  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2022-05-05-om-14.01.45-1024x642.png

Maaltijdvervangend snacken.

Het menu bestaat dit jaar, anders als voorgaande jaren, uit kleine bites en gerechtjes. Ideaal om te delen, en genoeg voor een volle maag. Te bestellen vanaf twaalf uur ’s middags waardoor je  de lunch per ongeluk over kunt laten gaan in de borrel. Of duik na het werk direct het terras op voor een uitgebreide borrel met maaltijdvervangende happen om vervolgens door het theater in te gaan of lekker tot zonsondergang te blijven zitten. De keuze is aan jou!

Op speciale avonden biedt het terras pop-up dinermogelijkheden. BAUT zoekt op die dagen samenwerkingen met andere culinaire grootmeesters uit onze stad. Van nieuwkomers tot ‘de oude garde’, bekende en onbekende namen, soms vooruitstrevend en soms klassiek. BAUT programmeert een culinair programma dat de moeite waard is om nauwlettend in de gaten te houden.

Het ‘Carré Terras op de Amstel’ is van 13 mei tot 30 september 2022 elke dag geopend (met uitzondering van de maandagen in mei en juni) van 12:00 uur tot en met zonsondergang. Bekijk voor de actuele openingstijden en het reserveren van een tafel de website van Koninklijk Theater Carré of https://carreterrasopdeamstel.nl/