De kunst van het vieren

MOËT & CHANDON CANAL HOUSE OPENT IN AMSTERDAM 

Van 15 tot en met 25 april opent Moët & Chandon het ‘Moët & Chandon Canal House’ aan de Amsterdamse Herengracht. Een pop-up champagnebar in hartje Amsterdam waar je het onverwachte kunt verwachten en de magie van de exquise champagne van Moët & Chandon ontdekt tijdens tastings, activiteiten en verrassende acts. Drink een glas Moët Impérial aan de bruisende bar of in de huiskamer met uitzicht op de gracht en bescherm hiermee één vierkante meter natuur via EarthToday.

Moët & Chandon beheerst als geen ander de kunst van het vieren. Het meest uitgelezen moment van de dag om te vieren is het aperitief. Tijdens het aperitief sluit je de dag af, je komt samen met vrienden, de zon gaat onder en de kurk van de fles popt open. Drink een glas champagne aan de bruisende bar of in de huiskamer met uitzicht op de Herengracht of boek een champagnetasting waarbij je naast het proeven van verschillende champagnes van Moët & Chandon ook je kennis op het gebied van bubbels verbreedt. 

APERITIEF & ONVERWACHTE ACTS

Achter de deuren van het Moët & Chandon Canal House schuilt niet alleen champagne, je kunt hier allerlei activiteiten boeken en onverwachte acts verwachten. Zo kun je een activiteit boeken met bekende namen zoals Alain Clark, Danie Bles, Ron Simpson en Ronald van der Kemp, maar vinden er ook spontane acts plaats terwijl je een glas Moët & Chandon drinkt. Wil je weten op welke dag je de activiteiten kunt boeken? Houd www.pressforchampagne.com in de gaten. 

De locatie op de Herengracht, om de hoek van de Leidsestraat, wordt in april omgetoverd tot een champagnebar. Een experience waar je kunt genieten van een heerlijk glas champagne, maar ook meer te weten kunt komen over de beroemde bubbels. Het interieur is speciaal voor deze locatie ontworpen door Buro Foelie in samenwerking met het Scandinavische interieurmerk Jotex. Het Moët & Chandon Canal House is van 15 tot en met 25 april te bezoeken. Het bruisende middelpunt van het pand is de champagnebar, waar behalve champagne ook verrassende amuses worden geserveerd. Loop spontaan naar binnen of reserveer een plekje voor een tasting of activiteit via www.pressforchampagne.com, waar binnenkort ook de meest actuele openingstijden te vinden zijn.