Samsung's gloednieuwe line-up luchtreinigers

Altijd zuivere en schone lucht in huis

Zuivere lucht is niet alleen buiten belangrijk, maar juist óók in huis. Met deze gloednieuwe line-up stijlvolle en slimme luchtreinigers zorg je voor een schoon en fris huis!.

Het geluidloze topmodel van de nieuwe line-up van Samsung is de premium ontworpen CubeTM AX47. En je kunt ‘m heel gemakkelijk op afstand bedienen met een app!

Steeds meer mensen zijn bezorgd over het inademen van lucht die vervuild is, bijvoorbeeld met chemicaliën, fijnstof, pollen of schadelijke gassen. Met de nieuwe line-up luchtreinigers speelt Samsung in op de toenemende vraag naar zuivere lucht in huis. Dankzij de innovatieve technologieën hebben de nieuwe luchtreinigers een uitstekend zuiveringssysteem en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk.

Drielaags filtersysteem

De nieuwe luchtreinigers zuiveren de lucht dankzij een drielaags filtratiesysteem. Ten eerste onttrekt het wasbare filter grote stofdeeltjes, zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, uit de lucht. Ten tweede verwijdert het koolstoffilter verschillende potentieel gevaarlijke gassen, zoals formaldehyde, tolueen, ethylbenzeen en styreen uit de lucht. Tot slot verwijdert een ultrafijn HEPA-filter 99,97% van de meest minuscule stofdeeltjes (tot 0,3µm, vergelijkbaar met de dikte van spinrag) uit je huis.

Slimmer dan ooit

De nieuwe modellen zuiveren lucht slimmer, sneller en efficiënter dan ooit. Zo sporen de geavanceerde sensorsystemen vervuilde lucht op en kun je op de displays eenvoudig de informatie over de luchtkwaliteit in jouw huis aflezen. Ook is het mogelijk om de nieuwe luchtreinigers op wifi aan te sluiten. Op die manier kun je altijd en overal de luchtkwaliteit in jouw huis checken én de reiniger op afstand bedienen met de SmartThings-app.

Air Purifier CubeTM AX47 

De CubeTM AX47 is hét topmodel van de nieuwe line-up. Het is ‘s werelds eerste luchtreiniger met het Wind-Free™-systeem. De Cube is geluidloos en laat je geen spoortje van luchtstroom waarnemen. De AX47 heeft de vorm van een kubus en past dankzij de stijlvolle vormgeving in elk interieur.

Het modulaire design maakt het eenvoudig twee of meer Cubes te combineren. Elke unit heeft een eigen dockingstation, Laser PM-sensor en numeriek display. De sensor monitort continu de luchtkwaliteit en spoort zelfs vervuilde stofdeeltjes kleiner dan 1,0 µm op. Op het display kun je in detail het luchtvervuilingsniveau bekijken en de totale luchtkwaliteit aflezen aan de hand van een vierkleurenindicator.

De Cube AX47 is vanaf juli verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €899,-

Meer weten? Kijk voor meer informatie over het nieuwe line-up luchtreinigers op samsung.com