we want it

Favoriete weekend ride: de BMW 8 Serie Coupé

De BMW 8 Serie Coupé is er in twee varianten: de BMW M850i xDrive Coupé M Performance met de 390 kW (530 pk) sterke V8-motor en de BMW 840d xDrive Coupé met zescilinder-in-lijn dieselmotor met 235 kW (320 pk). Hiermee duwt de BMW 8 Serie Coupé niet alleen de toerenteller in recordtijd tot het uiterste, maar ook de hartslag van de bestuurder. En daarbij geldt: hoe meer bochten, hoe meer rijplezier. Deze luxe sportauto tilt power en precisie naar een geheel nieuw niveau. Enjoy your weekend!

TwinPower Turbo V8

De generatie van de M Performance TwinPower Turbo V8 combineert een hoog vermogen met een fantastisch, puur uitlaatgeluid zonder ‘sound engineering’ in het interieur via het geluidssysteem.

Hedendaagse luxe

De Coupé heeft een opwindende, krachtige vormgeving, minimalistisch met vloeiende lijnen. Lage carrosserie met lange motorkap, smal toelopend passagierscompartiment, krachtige schouderlijn en double-bubble-vorm dak; allen eigenschappen die zeer kenmerkend zijn voor BMW.

Deze luxe sportauto is uitgerust met de laagste koplampen van alle BMW-modellen tot op heden. Hoogwaardige materialen, verfijnde interieurverlichting, lederen bekleding voor het instrumentenpaneel en de bovenrand van de deurpanelen is standaard. Nog een fijne bijkomstigheid: in de hoogwaardige opties voor hedendaagse luxe, zoals draadloos opladen voor de smartphone.

Ja, de BMW 8 Serie Coupé maakt indruk tot in het kleinste detail: hij is consequent ontworpen met het oog op rijdynamiek en sportiviteit. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive met nadruk op de achterwielen zorgt in combinatie met het M-sportdifferentieel en de standaard bredere achterbanden voor optimale tractie en rijstabiliteit. En dan nog de nieuw ontworpen sportstoelen; die bieden een lage zitpositie net als de twee zitplaatsen achterin, waardoor hoofdsteunen overbodig zijn. Automatische bediening van de achterklep is eveneens standaard. De bagageruimte biedt een inhoud van 420 liter. Nog niet genoeg? De in gelijke delen neerklapbare rugleuning achterin biedt de mogelijkheid om de bagageruimte te vergroten.