Op de Kop van Zuid

IWC on Tour keert terug naar Nederland met unieke TOP GUN Roadshow tentoonstelling

Voor iedereen die van horloges houdt en binnenkort in de buurt van Rotterdam is, is er spannend nieuws. De interactieve rondreizende Roadshow van IWC is wereldwijd een groot succes en is van 30 juni tot en met 10 juli weer te zien in Rotterdam. Ditmaal met de TOP GUN Roadshow. Op de Kop van Zuid biedt IWC een meeslepende ervaring die je meeneemt in de unieke geschiedenis van de TOP GUN Pilot’s Watches. In zes speciaal omgebouwde zeecontainers dompelt de Zwitserse luxe horlogemaker je onder in de compleet nieuwe collectie, samen met een paar jaloersmakende activiteiten. #IWCONTOUR

IWC’s TOP GUN Pilot’s Watches staan sinds 2007 synoniem met moderne luchtvaart. Zeer bijzondere en geavanceerde materialen zijn een vaste waarde bij IWC Schaffhausen. Dit jaar illustreert IWC dit met de release van een aantal gloednieuwe TOP GUN-modellen. Onder meer in gekleurd keramiek, zoals de Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Edition ‘Lake Tahoe’ met een witte keramische kast en zwarte wijzerplaat. Of de Pilot’s Watch Chronograph TOP GUN Edition ‘Woodland’ met een donkergroene keramische kast en matzwarte Ceratanium® caseback. IWC Schaffhausen CEO Christoph Grainger-Herr: “Deze nieuwe chronografen benadrukken niet alleen de jarenlange en uitgebreide ervaring van IWC op het gebied van chronografen en geavanceerde materialen. De keramiek dat voor de kasten is gebruikt, illustreert ook de huidige evolutie van TOP GUN. Van een collectie vooral gericht op prestaties tot een gedurfd stijlstatement en een uitdrukking van een uitgesproken manier van leven.”

Inspiratie voor de nieuwe TOP GUN collectie kwam van de kleur van uniformen en de fascinerende landschappen die piloten tijdens hun vluchten aanschouwen. Chief Design Officer Christian Knoop vult aan: ‘In een ongekend engineeringproces hebben we twee volledig nieuwe keramische kleuren ontwikkeld – ‘IWC Lake Tahoe’ wit en ‘IWC Woodland’ groen – en hebben we alle andere componenten van de horloges nauwgezet op deze nieuwe tinten afgestemd.’ Tijdens de TOP GUN Roadshow in Rotterdam exposeert IWC verschillende modellen aan de hand van vijf displays in zes omgebouwde zeecontainers. Geheel in IWC-stijl, vol met de nieuwste snufjes om het verhaal van het merk en de hightech expertise over te brengen. Tijdens de TOP GUN Roadshow in Rotterdam exposeert IWC verschillende modellen aan de hand van vijf displays in zes omgebouwde zeecontainers. Geheel in IWC-stijl, vol met de nieuwste snufjes om het verhaal van het merk en de hightech expertise over te brengen.