Every second counts

Kylian Mbappé en Hublot lanceren het Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024 horloge in Genève

De UEFA EURO 2024 vindt deze zomer plaats in Duitsland. In aanloop naar dit grote voetbalfeest onthullen Hublot en Kylian Mbappé, ambassadeur van het merk, de campagne ‘Every second counts!’ en het officiële horloge van het EK.

De Big Bang e Gen 3 UEFA EURO 2024 is het officiële horloge van het UEFA EURO 2024 dat deze zomer in Duitsland plaatsvindt. Hieronder gedragen door Kylian Mbappé, ambassadeur van het merk.

Al in 2006 was Hublot het eerste luxemerk dat investeerde in de sport, met als doel het beste van voetbal, de verhalen en de ongelofelijke momenten te promoten en de community te laten delen in deze unieke ervaringen onder de noemer “Hublot Loves Football!”. Vanaf 2008 werd Hublot het officiële horloge van het UEFA EURO-toernooi in Zwitserland en Oostenrijk. In 2014 werd Hublot de officiële tijdwaarnemer van de FIFA World Cup in Brazilië. Sindsdien is het horlogemerk een cruciaal onderdeel van het spel geworden, in de eerste plaats door de teams en spelers te ondersteunen, maar sinds 2014 ook door het officiële horloge te leveren dat door de scheidsrechters wordt gedragen en door het bord van de vierde official te creëren. Dit bord, met zijn ontwerp dat lijkt op dat van de Big Bang, is een iconisch gezicht geworden omdat het de wissels van spelers en de extra tijd aangeeft.

In 2018 ging Hublot het veld op en ontwikkelde het perfecte werkende instrument voor de scheidsrechters, op tijd voor de FIFA World Cup voetbal in Rusland. Om hen te helpen bij hun taken droegen de scheidsrechters de Big Bang e, een connected horloge dat speciaal is ontworpen om hen te assisteren. Ook de fans van het voetbal werden niet vergeten: voor hen werd een exclusief model ontworpen dat realtime updates geeft over de score en de actie en dat kan worden aangepast met de kleuren van hun team. Dankzij voortdurende technische ontwikkelingen in nauwe samenwerking met het scheidsrechtersorgaan van de hoogste voetbalautoriteiten, is er nu een derde versie van dit formidabele instrument beschikbaar.