Soundbar

Perfecte thuisbioscoop

Deze twee soundbars zijn dankzij hun krachtige geluid dé must have voor je eigen thuisbioscoop!

De HW-Q950T is een 9.1.4-kanaals soundbar, dat staat voor het maximaal aantal kanalen voor een thuisbioscoopsysteem. Samen met het krachtige geluid, de subwoofer en een draadloze set opwaarts gerichte luidsprekers geniet je gegarandeerd van een adembenemende thuisbioscoopervaring. Het 9.1.4-kanaal voegt links en rechts brede luidsprekers toe aan het vorige 7.1.4-kanaals systeem. Hierdoor heeft het geluid de vrijheid om mee te bewegen met iedere beweging op het televisiescherm. Dit maakt de kijkervaring nóg realistischer. De HW-Q900T ondersteunt een 7.1.2-kanaals systeem met een soundbar en subwoofer.  

Beide soundbars ondersteunen Dolby Atmos en DTS:X. Deze 3D-geluidservaring geeft subliem geluid van alle kanten, waardoor je middenin de actie zit. Ook beschikken de soundbars over eARC-ondersteuning voor een vol, rijk en hoogwaardig surround-geluid, zoals Dolby TrueHD. Als je de Q-serie soundbars aansluit op een Samsung QLED-TV van 2020, combineert en verbetert Q-Symphony het surround-geluid van zowel de TV als de soundbar. Dit zorgt voor een ongekende akoestische ervaring. De nieuwe twee modellen beschikken ook over SmartThings en Alexa-spraakbesturing, zodat je in no time naar je favo muziek kunt luisteren via Spotify.

Ook de functionaliteit van de nieuwe soundbars verbetert. In vergelijking met de modellen van vorig jaar, heeft Samsung de hoogte van beide soundbars verlaagd tot 69,5 mm voor een perfecte fit met de TV. De soundbars zijn afgewikkeld met Kvadrat-textielstof, voor een premium uitstraling en om de geluidsdoordringing te maximaliseren.

De nieuwe soundbars zijn vanaf begin augustus in Nederland verkrijgbaar. De HW-Q950T voor € 1.499,- en de HW-Q900T voor € 999,-.

HW-Q900T
HW-Q950T