Toffe gadget

Deze luxe stoomkast wil je hebben!

Samsung lanceert de AirDresser™ in Nederland! Deze luxe, innovatieve stoomkast maakt het huishouden nét iets makkelijker. De stoomkast maakt kleding eenvoudig schoon en vermindert kreukels, zonder dat je hoeft te wassen! Je kleding is binnen no time schoon én je zorgt op een praktische manier beter voor je kleding.

Een echte musthave voor iedereen die een hekel heeft aan wassen, er te weinig tijd voor heeft of er simpelweg nooit zin in heeft. Hoe werkt deze toffe gadget? Om kleding te ontsmetten, op te frissen en stomen maakt de AirDresser™ gebruik van JetSteam™, dat op hoge temperatuur stoom in de stof van je kleding laat doordringen. Daarmee verwijdert de AirDresser™ 99,9% bacteriën, 100% huisstofmijt, 99% gassen die vieze geurtjes veroorzaken en 99% andere schadelijke stoffen. Ook eventuele geurtjes worden verwijderd met het geurfilter, terwijl de warmtepomp kledingstukken droogt op een lage temperatuur. Zo raakt kleding niet beschadigd en kun je je favo kledingitems na een snelle stoombeurt weer aan. De AirDresser™ lijkt op een stijlvolle en moderne garderobekast met een Crystal Mirror spiegeldeur en matcht ook perfect in het hedendaags interieur.

Uit Europees onderzoek blijkt dat 7 op de 10 mensen hun kleding af en toe opfrissen zonder te wassen door kleding buiten of in de badkamer te hangen, kledingspray te gebruiken of de kleding alleen te strijden. Samsung AirDresser™ maakt dit overbodig. In de luxe stoomkast hang je je kleding aan één van de Air Hangers, waarna de AirDresser™ fluisterstil te werk gaat. In de tussentijd kun jij lekker genieten van je favo serie of een heerlijk biertje in de tuin. Zo zie je er altijd tiptop uit én bespaar je tijd en geld, omdat je niet naar de stomerij hoeft. Ook blijft je kleding langer mooi. Perfect dus om langer te genieten van je kledingitems.

De Samsung AirDresser™ is vanaf eind april in Nederland verkrijgbaar voor € 1.999,-. Check hier meer info