biOrb-aquaria

SPICE UP YOUR HOME OFFICE

MEER DAN OOIT ZIJN WE HET AFGELOPEN JAAR VOOR LANGERE PERIODE AANEEN IN EN OM HUIS GEBLEVEN EN DAARDOOR KREGEN WE DE KANS OM ONZE DAGEN EEN NIEUW EN VEEL BEVREDIGENDER RITME TE GEVEN. EEN RITME DAT JE VRIJ KUNT KIEZEN, ZODAT JE JE PRIVÉLEVEN KUNT VERWEVEN MET JE WERKDAG. CREËER IN JOUW HOME OFFICE EEN OASE VAN RUST MET DEZE PRACHTIGE ONDERWATERWERELDEN!

Als je nu ‘naar’ je werk gaat laat je je huis niet achter, maar kun je juist genieten van alles wat het huis te bieden heeft! De beste koffie drink je tenslotte uit je favoriete mok en de lunch is toch echt het lekkerst op je favoriete zonnige plekje in de tuin. Tussen de videomeetings door even ’s middags de vaatwasser uitruimen, de was ophangen of het avondeten klaarmaken is evenzeer routine geworden als het openen van de laptop. Niet alleen de praktische kant is daarin belangrijk, maar ook hoé je kantoor eruitziet. Waar je home office zich ook bevindt in huis, geef het wat functionele schoonheid!

Perfect in elke werkruimte

Functionele schoonheid zien we terug in de natuur. De natuur laat ons ontspannen, werkt inspirerend en is recreatief. Breng een stukje op zichzelf staande natuur in jouw home office. biOrb-aquaria komen met hun elegant en minimalistisch ontwerp in elke werkruimte perfect tot hun recht. Er is werkelijk geen betere plek om je gedachten de vrije loop te laten dan wanneer ze afdwalen in deze betoverende onderwaterwereld door jou ontworpen!

Levendige kleuren

De stijlvolle en slimme designobjecten zijn gewoonweg de beste als het gaat om onderwaterwerelden. Je kunt ‘m helemaal naar eigen wens samenstellen. Dit aquarium barst van kleur en leven op een manier die je misschien nog nooit hebt gezien. Het is als ‘vissen observeren in hoge resolutie’! Aquariumvissen behoren tot de mooiste en meest weelderige creaturen der natuur. Naar ze kijken laat je geest de vrije loop en geeft je een verfrissende onderbreking van je dag – hoe lang je er ook over nadenkt. Hoe prachtig zijn de kleuren van de vissen… Je hebt ze nog nooit zo helder gezien. Bovendien heb je keuze uit meer dan tweehonderd decoraties, ornamenten en accessoires om een fantastische leefomgeving voor ze te creëren. Je kunt zelfs gaan voor een op afstand bediende sfeerverlichting met zestien kleuren!

Functionele schoonheid

Net als de rest van je thuiskantoor heeft dit prachtige biOrb-aquarium functionele schoonheid. Want veel tijd aan het schoonhouden van het aquarium ben je niet kwijt, een kwartier per maand is meer dan voldoende. Gewoon inpluggen en aanzetten. Als bij toverslag bootst dit aquarium het natuurlijke leefmilieu van je vissen na. Omdat de natuur meer van het werk overneemt, is het voor jou ook eenvoudiger om ze te verzorgen. Die functionele schoonheid komt ook terug in het materiaal van het aquarium, want het is gemaakt van acryl, niet van glas. Dik glas heeft altijd een groene tint – acryl niet. En acryl laat 23 procent meer licht door.

Om de volledige reeks biOrb-aquaria te bekijken, bezoek www.oase.com/biorb-balance