From Iconoclast to Icon

KEVIN HART VERGEZELDE AUDEMARS PIGUET IN BEVERLY HILLS

Vorige week vierden Audemars Piguet en Kevin Hart, een oude vriend van het merk, de 50e verjaardag van de Royal Oak en de lancering van het boek Royal Oak: From Iconoclast to Icon, met een exclusief cocktaildiner en een sterrenfeest in Beverly Hills, Californië.

Het boek is geschreven door de bekroonde journalist Bill Prince en gepubliceerd door culturele uitgeverij Assouline. Het beschrijft de geschiedenis van dit iconische uurwerk vanuit een bredere culturele lens, terwijl het licht werpt op nieuw archiefmateriaal en exclusieve getuigenissen van een groot aantal goede vrienden van Audemars Piguet, zoals Hart. Dit evenement was een eerbetoon aan de diepe band van de Royal Oak met de wereld van de popcultuur en aan de vele mensen die het door de generaties heen hebben laten schitteren.

Invloeden uit de pop-cultuur

Op basis van hun lange vriendschap wilde Audemars Piguet het jubileum van de Royal Oak en zijn plaats in de wereld van vieren met acteur, ondernemer, comedian en horlogeverzamelaar Kevin Hart. Gasten vergezelden Kevin Hart en Audemars Piguet in een privéwoning in Beverly Hills voor een exclusief cocktaildiner en afterparty. Het evenement werd bijgewoond door een reeks extra vrienden, waaronder Adele, Rich Paul, Eniko Hart, Zach Braff, Heron Preston, 24KGoldn en veel meer.

De Royal Oak is een duidelijke definitie van wie ik ben – vooral als je kijkt naar het opengewerkte concept. Ik heb altijd geprobeerd zo transparant mogelijk te zijn, en als je in de geraamten komt, kijk je naar de manier waarop het vakmanschap is tentoongesteld – Dat is Audemars Piguet die zegt “Dit is wie we zijn, dit is wat ons speciaal maakt.” En dat is afgestemd op wie ik ben.”

Kevin Hart