Let’s celebrate

Koningsnacht Festival

Nu alle Koningsnacht-feesten en festivals niet doorgaan, komen Domino’s en SLAM! met een heel tof alternatief om de mooie traditie in ere te houden: Koningsnacht Festival! Bekende dj’s als Nicky Romero, DJ La Fuente en Mr. Belt & Wezol verzorgen a.s. zondag een live set die te volgen is via een livestream. Geniet van de lekkerste beats en vier Koningsnacht virtueel met elkaar!

Tijdens de livestream word je getrakteerd op unieke beelden vanaf lege plekken. DJ La Fuente treedt op vanuit een leeg Philipsstadion en DJ duo Mr. Belt & Wezol draait tussen de alpaca’s. Het event wordt georganiseerd om kijkers toch een beetje met elkaar te verbinden. Ook nu we fysiek niet bij elkaar kunnen zijn om de nationale feestdag te vieren, hopen Domino’s en SLAM! met het virtuele festival mensen toch een gevoel van saamhorigheid te laten ervaren. Een tof feestje, met de lekkerste muziek én natuurlijk heerlijke pizza’s. No pizza, no party

Quarantaine Festival

Afgelopen weken bereikte SLAM! al honderdduizenden mensen met het SLAM! Quarantaine Festival op vrijdag. Ook hier waren live sets te zien vanaf lege toeristische trekpleisters als De Keukenhof, Walibi, de middenstip van het Philipsstadion en Safaripark Beekse Bergen. Als extraatje kunnen we zondagavond dus genieten van het Koningsnacht Festival. Om je Koningsnacht helemaal compleet te maken, verloot Domino’s giftcards ter waarde van € 20,-.

Geniet zondag 26 april vanaf 18:00 uur van het Koningsnacht Festival via radio, het YouTube-kanaal van SLAM Music en SLAM! TV te volgen. Check www.slam.nl of de socials van Domino’s en SLAM! voor de line-up!