Range Rover Sport SVR

Groot impact op de set van de nieuwe James Bond-film

De Range Rover Sport SVR gaat in de nieuwe James Bond-film No Time To Die offroad om James Bond te achtervolgen. Het snelste en krachtigste model van de Land Rover wordt door de stuntmannen tot het uiterste-and beyond gedreven. Op 30 september zijn deze gefilmde beelden dan ook in de bioscoop te zien.

De nieuwe beelden van achter de schermen bij de opnames van de film, geven een voorproefje van de spectaculaire acties op hoge snelheid. Ook vertellen de leden van het team waarom de Range Rover Sport SVR de ideale auto is voor deze rol.

De beelden van de achtervolging plaatsen de luxueuze performance SUV in het middelpunt van de actie. De stunts worden gedaan onder de leiding van special effects- en stuntauto-supervisor en tevens Oscar-winnaar Chris Corbould, en stuntcoördinator Lee Morrison.

De Range Rover Sport SVR brengt luxueus prestatievermogen naar een ongekend hoog niveau met een nog betere rijdynamiek en krachtige supercharged V8-motor met 423 kW (575 pk). Daarmee is het de perfecte auto voor deze rol. Hij accelereert in slechts 4,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van 283 km/h, waarmee dit tevens de snelste Land Rover in de geschiedenis is.