Win! 3x SteamOne S-Travel t.w.v. €129,-

Hoe zorg je ervoor dat je er altijd fris en strak uitziet, zelfs als je onderweg bent? Met de compacte SteamOne kledingstomer heb jij onderweg of op reis altijd gladgestreken kleding. Voor iedereen voor wie strijken niet is weggelegd, maar er wel elke dag flawless uit wil zien. Maak nu kans op drie keer een SteamOne S-Travel zodat jij altijd verzorgd op reis kan!

Over de SteamOne S-Travel

De S-Travel is een draagbare kledingstomer waarmee je je outfit fris en kreukvrij kunt stomen op een efficiënte en gemakkelijke manier. Dus voor op reis is dit compacte formaat een must-have voor in je koffer dat niet al te veel ruimte in beslag neemt.

Impact maken

Door jouw outfits minder vaak te wassen, behoud je de kleur, het materiaal, de pasvorm én reduceer je energiekosten. Door je kleding langer mooi te houden, is de behoefte aan nieuwe items in je garderobe minder groot. Volgens Milieu Centraal bespaar je al 40 kg CO2 uitstoot per jaar door zes kledingstukken minder te kopen.

Veelzijdig en snel

SteamOne is er voor de snelle opfrisbeurten die goed passen in je dagelijkse routine. Voor iedereen voor wie strijken niet is weggelegd, maar er wel elke dag flawless uit wil zien. De technologie van de stomers is zo ontwikkeld, dat het al voldoende is om de stomer heel even over je kleding heen te halen. Ook voor beddengoed, gordijnen en tafelkleden is SteamOne de oplossing voor kreukels en het verwijderen van geurtjes. 

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de TalkiesMAN socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesman.nl.