Win! 2×2 weekendtickets Historic Grand Prix 2023

Voor de vele autosportliefhebbers is de Historic Grand Prix het belangrijkste historische race-evenement van Nederland en is het ultieme dagje/weekend uit in de Zandvoortse zomer met vrienden, collega’s, familie of het complete gezin. Van klassieke F2- en F3-auto’s uit de jaren 60-70 tot GT-wagens uit de zero’s: ook deze editie belooft een spektakel te worden met meer entertainment dan ooit tevoren. De Historic Grand Prix brengt je terug naar het verleden. Geniet van muziek, barbecues, lifestyle, ronkende motoren en meer. Vul onderstaand formulier in en maak kans op weekendtickets voor de Historic Grand Prix in Zandvoort mét parkeerkaart t.w.v. €150,-

Net als in 2020 & 2022, neemt Masters Historic Racing nu ook zijn Aston Martin Masters Endurance Legends mee naar Nederland: prototypes en GT’s die van 1990 tot 2015 deelnamen aan Le Mans en aanverwante kampioenschappen zoals de ELMS en de ALMS. Deze uiterst snelle machines van recente historie leggen daarmee de link met het moderne heden.

Masters Historic Racing én mede-organisator HARC leveren intussen weer een overvloed aan historische GT’s en toerwagens aan het programma. Met de Gentlemen Drivers verzorgt Masters het aanbod van GT’s tot 1966, terwijl de HARC met het NK GTTC en het NK ’82-’90 de bouwjaren 1966 t/m 1990 voor zijn rekening neemt. Dat en nog veel meer is er te beleven tijdens het Historic Grand Prix weekend van 16, 17 & 18 juni in 2023.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Volg ons op de TalkiesMAN socials

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Follow on Instagram

Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2: Schrijf je in op de Talkies-newsflash

  Je e-mailadres wordt enkel gebruikt om de nieuwsbrieven naar te versturen. Als je de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onderaan de nieuwsbrief heel gemakkelijk weer afmelden door op de afmeldknop te klikken.

  Stap 3: Vul je gegevens in

   Naam
   Adres
   Postcode
   Woonplaats
   E-mailadres

   Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesman.nl.