Acqua di Parma: Barbiere

De dag begint met het eenvoudigste en allerpersoonlijkste ritueel: een scheerbeurt. Scheren vereist langzame en precieze handbewegingen. Het is een ware kunst die van generatie op generatie wordt doorgegeven, het handelsmerk van elke man.


Acqua di Parma stelt met trots Barbiere voor: de vernieuwde collectie scheer- en verzorgingsproducten voor heren. Eveneens een toevoeging zijn de kenmerkende frisse noten van Colonia – de iconische geur van Acqua di Parma en een symbool van de Italiaanse stijl. Het assortiment is dé perfecte aanvulling op de bestaande producten en ligt in lijn met de traditie van het iconische, Italiaanse merk. Elk product is zorgvuldig ontwikkeld op basis van de allerbeste ingrediënten en knap afgewerkt met de typische passie en toewijding van het merk. Het gamma is een moderne interpretatie van het authentieke verzorgingsritueel van de Italiaanse man uit de tijd van het oude Rome. De tijdloze traditie van verfijning vormt het hart van deze collectie.

Voor vaders en zonen blijven de scheerkwast en het scheermes essentiële tools en om deze te hanteren, gelden strikte regels. Ieder accessoire wordt met de hand vervaardigd door deskundige Italiaanse ambachtslieden die zich baseren op eeuwenoude technieken. Acqua di Parma geeft de elegante lijnen een eigentijdse uitstraling met een eenvoudig, ergonomisch ontwerp. De accessoires zijn een lust voor het oog.

Een scheerbeurt is een bijzonder intiem en persoonlijk ritueel. Bestaat er een plek waar je datzelfde gevoel van welbehagen en privacy kunt ervaren als thuis? Ja, bij de Barbiere van Acqua di Parma in de boetieks in Milaan, Rome, Parijs, Miami en Dubai, alsook in Selfridges in Londen. In deze privéruimte biedt een ervaren meesterbarbier zijn uitmuntende diensten aan. Ieder element in deze ruimte ademt een passie voor traditionele scheerkunst en straalt een ontspannende en intieme sfeer uit. Het lijkt alsof de tijd er is blijven stilstaan… Leun comfortabel achterover in een authentieke barbiersstoel en geniet van het unieke ritueel van een klassieke Italiaanse scheerbeurt.

Acqua di Parma