MANA

Luxury nicheparfumerie NISHANE lanceert nieuwe geur

Het exclusieve parfumhuis NISHANE haalt zijn inspiratie uit de kosmopolitische, magische stad Istanbul, en onderscheidt zich door eeuwenoude oriëntaalse tradities te combineren met zeldzame ingrediënten van een zeer hoge kwaliteit. NISHANE benadert de creatie van parfums als een uiting van kunst – elke geur die NISHANE uitbrengt kent een eigen, uniek verhaal, wat sterk tot uiting komt in het karakter en de geurtonen van het parfum. Geurtonen die veelvuldig terugkomen bij NISHANE zijn amber, oudh, bergamot, musk en nog vele andere spices.

NISHANE is in 2012 opgericht door Mert Güzel en Murat Katran. De passie voor het rijke erfgoed van de stad Istanbul, waar beiden zijn opgegroeid, is een directe bron van inspiratie voor de parfumeurs. Na jarenlang intensief onderzoek en het zoeken naar de juiste akkoorden en geurnoten, richtten ze de exclusieve nichegeurenlijn van NISHANE-parfums op.

De geurencollecties van NISHANE zijn uniek, eigenzinnig en verfijnd, waarbij de geurformules worden gecreëerd met de meest kostbare ingrediënten uit de wereld. De geuren bevatten een zeer hoge geurconcentratie (+30% Extrait de Parfum), waardoor de geur niet vervaagt en er een lange geursensatie optreedt.

Elke exclusieve geur is een ode aan verschillende emoties en sferen, die je in staat te stellen om gekoesterde momenten vast te houden. Naast voorgaande favorieten zoals de Hacivat, Ani en Hundred Silent Ways, lanceert Nishane nu met trots MANA. MANA is de derde geur van de Prestige Collection, waar de parfums NEFS en SHEM aan vooraf gingen in 2019 en 2021. Het verbluffende resultaat wat je zult terugvinden in de MANA-geursensatie is Oudh, Turkse Roos, Suede en Castoreum als hartnoten.

Het unieke verhaal van de MANA-geur? Vind en herontdek je innerlijke kracht om het leven te creëren waar je naar zoekt, om je eigen sporen achter te laten en om je mythe te schrijven. MANA betekent ‘betekenis’ – en zal je inspireren om jezelf af te vragen; wat is het doel van het leven? MANA neemt je mee op een spirituele reis naar vindingrijkheid en betekenis.

Prijs: €525 (50 ml). De nieuwe parfum van NISHANE is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde, luxe parfumerieën. Officiële verkooppunten vind je hier.