Sportfanaten opgelet

Nieuwe boutiquegym opent in Schinkel District

U.be Health kondigt met trots aan binnenkort een splinternieuwe boutiquegym te openen in het Schinkel District. De hippe, Amsterdamse wijk wordt vanaf 1 maart verrijkt met een exclusieve fitnessstudio met een focus op persoonlijke training, voeding en welzijn. Het belooft de ideale plek te worden voor iedereen die zich goed wil laten aanpakken door een personal trainer of zichzelf flink in het zweet wil werken, maar ook voor bedrijven die interesse hebben in fitnessprogramma’s: dé plek voor iedereen die zijn gezondheid een boost wil geven.

Dat U.be Health precies weet hoe ze een exclusieve gym met luxe uitstraling en goede trainers kunnen verwezenlijken, bewezen ze eerder al met hun mooie locatie in Heemstede. Deze locatie maakt binnenkort plaats voor de nieuwe sportschool in het Schinkel District. De overgang markeert een mooie stap in de groei en het succes van het bedrijf. Lars Ubachs, founder/personal trainer: ‘In het Schinkel District bruist het van de energie en ondernemerschap, wat het  aantrekkelijk maakt voor zowel de lokale gemeenschap als onze klanten. Het feit dat Schinkel District zo centraal gelegen ligt, binnen de ring van Amsterdam, maakt het ook nog eens makkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto. Ub.e zal  niet zomaar een sportschool zijn, maar wij maken echt deel uit van de lokale community.

De nieuwste locatie van Ub.e Health, gelegen aan Valschermkade 38, is zorgvuldig gerenoveerd met neutrale en zwarte tinten, vergezeld van hoogwaardige apparatuur. Ub.e Health hecht waarde aan samenwerking met toonaangevende partijen in de branche, waaronder Elekio, een vooraanstaande leverancier van fitnessapparatuur. De sportschool biedt geavanceerde krachtmachines, nauwkeurig ontworpen halters en halterschijven om leden en klanten effectieve hulpmiddelen te bieden voor het bereiken van hun fitnessdoelen. Naast deze voorzieningen serveert Ub.e Health ook premium koffie van Steans Beans (verkrijgbaar in het Schinkel District) en hoogwaardige eiwitshakes om trainingen en herstel te ondersteunen.

Gepersonaliseerde fitnesservaring

De gloednieuwe locatie van U.be health belooft nu al een verrijking te worden voor de fitnesscommunity in de Amsterdamse Wijk. Met groepsfitnesslessen, personal training en teamtrainingen voor bedrijven op het programma, kan iedereen van elk niveau over de drempel stappen om aan z’n gezondheid te werken. Het bedrijf drukt een unieke stempel op de fitnesscultuur met hun prachtig luxe locatie, maar ook met luxe in professionele expertise, persoonlijke aandacht en oprechte verbinding met de leden. Met de gepersonaliseerde aanpak en knowhow van het team zijn bij U.be Health alle gezondheids- en welzijnsdoelen te verwezenlijken.