Sport

Reebok lanceert de Nano X

Speciaal voor iedereen die in deze quarantainetijden fit wil blijven óf worden, heeft Reebok onlangs de Home Fitness Hub gelanceerd – een tool waarmee je op alle niveaus kunnen deelnemen aan een breed scala home workouts van Reebok’s toptrainers. Om helemaal in stijl te trainen onthult Reebok de allernieuwste Nano X. De meest veelzijdige trainingsschoen tot nu toe! Het is een schoen voor alle sporters, voor iedere situatie.

Zelfs nu de sportscholen gesloten zijn, biedt de schoen de juiste support bij je home workouts. Meer dan ooit wordt de fitness community uitgedaagd om op een creatieve manier fit te blijven. Door social distancing en de coronamaatregelen wordt menig woonkamer of tuin omgetoverd tot home gym. De parken worden hardlooptracks en de bankjes worden als ware workout-attributen gebruikt. Veelzijdig en innovatief, net als de Nano X. Op basis van de altijd veranderende fitnessbehoeften creëert Reebok de beste performance schoen. Met de Nano X legt het merk de lat hoger voor hoe veelzijdig een sportschoen kan én moet zijn – zowel binnen als buiten de CrossFit box. 

De nieuwe schoen heeft een hedendaags design in 9 verschillende kleurstellingen, die perfect passen bij alle trainingsniveaus en persoonlijke stijlvoorkeuren. De Nano X beschikt over een verbeterde technologie, ongekende stabiliteit, de juiste afwikkeling en comfort – ook tijdens het hardlopen en je home workouts. Een schoen die perfect is voor diverse bewegingen en activiteiten, voor sportliefhebber die het maximale uit zijn/haar training wil halen.

De Reebok Nano X is vanaf 5 mei verkrijgbaar voor € 130,- op reebok.nl/Nano.

Check de Home Fitness Hub via reebok.nl/home_workouts