Komono

A Moment With…

Velen van ons zitten momenteel thuis. We vermijden publieke plekken, werken thuis en zitten in sociale isolatie – wat grote gevolgen heeft voor ieders dagelijks leven. Speciaal voor jonge creatievelingen die opdrachten mislopen door de coronacrisis, lanceert KOMONO een bijzonder project: A Moment With. Een digitale curatie met uniek werk van jonge kunstenaars.

Iedere creatieveling kan deelnemen aan het prachtige project. KOMONO wil deze uitzonderlijke tijden hiermee zo goed mogelijk benutten en mooie, creatieve momenten met elkaar delen. Het is nu, meer dan ooit, belangrijk om samen als sterke community schoonheid, creativiteit en positiviteit te verspreiden. De creaties geeft jonge creatievelingen de kans hun werk te tonen in deze moeilijke tijden, waar wij veilig vanuit huis van kunnen genieten. Het merk brengt hiermee een breed scala aan kunst, van creatives en illustrators tot filmmakers en 3D-kunstenaars. Vanaf nu wordt iedere dag een nieuwe creatie getoond op alle online-kanalen van KOMONO. De campagne is begonnen met een lichtblauwe capsulecollectie en bevat een selectie van KOMONO’s meest geliefde stijlen.

Loop jij opdrachten mis, of wil jij je creativiteit kwijt nu je veel tijd thuis doorbrengt? Meld je dan nu aan via komono.com/a-moment-with en ga aan de slag! Je kunt een aantal assets downloaden, waar jij je creativiteit volledig op los kunt laten. Uiteindelijk worden de meest unieke creaties gedeeld op KOMONO’s socials en op de website.

Hieronder alvast een aantal toffe artworks van het project:

Elda Broglio 
Kristyna Kulikova
Jason Ebeyer
Michal Loba