EVOLUTIE

AUDEMARS PIGUET ONTHULT NIEUWE ROYAL OAK OFFSHORE-MODELLEN

Audemars Piguet lanceert een nieuwe Royal Oak Offshore-lijn met toffe modellen in titanium, 18-karaats roségoud of roestvrijstaal. De nieuwe lijn vertegenwoordigt het eerste herontwerp van de iconische 44 mm-collectie van de Royal Oak Offshore, sinds zijn lancering in het begin van 2000.

De drie nieuwe referenties in roestvrijstaal, titanium of 18-karaats roségoud in 42 mm zijn voorzien van de nieuwste zelfopwindende flyback chronograaf van de manufactuur, het verwisselbare bandsysteem en een licht gewijzigd ontwerp van de wijzerplaat. De saffieren achterkant van de kast maakt ook zijn rentree en biedt een uitzonderlijk zicht op de handbewerkte geïntegreerde chronograaf.

EEN NIEUWE EVOLUTIE VAN DE ORIGINELE ROYAL OAK OFFSHORE UIT 1993

De ultra-resistente titanium of roestvrijstalen kast van het model wordt verrijkt met een ‘Méga Tapisserie’-wijzerplaat in lichtblauw of kaki-tint en een bijpassende, verwisselbare rubberen band met textuur. Ook heeft het horloge subtiele veranderingen in het ontwerp van de wijzerplaat, voor een betere leesbaarheid. Twee horloges, gericht op avontuur, zullen exclusief verkrijgbaar zijn in de Audemars Piguet-boetieks.

Net als de drie Diver-modellen die eerder dit jaar zijn uitgebracht, wordt deze limited editie van 300 stuks aangedreven door het nieuwste zelfopwindende mechanisme van de manufactuur: Kaliber 4308. Ook heeft het horloge het nieuwe verwisselbare bandsysteem en een wijzerplaat-esthetiek dat geschikt is voor de grootste avonturen in en uit het water. Welke is jouw favoriet?