Nieuwe fashion-spot

Carhartt WIP opent eerste winkel in Rotterdam

Carhartt WIP kondigt met trots de opening aan van haar nieuwste winkel, gevestigd in Rotterdam. De winkel is de vijfde van het merk in Nederland, met drie in Amsterdam en één in Haarlem.

De nieuwe winkel, gelegen aan de Meent, brengt een eerbetoon aan Rotterdams iconische architectuur en de muziekscene van Rotterdam door middel van unieke, eigentijdse designelementen. Een dikke, doorschijnende glazen wand aan de rechterkant van de winkel voegt diepte toe, maar fungeert ook als displayruimte. Aan het plafond hangt een aluminium luidsprekersysteem – een eerbetoon aan de sterke wortels van de stad in de experimentele elektronische muziek. Andere industriële accenten, zoals stalen palen in tropische kleuren, omlijsten de winkel. Ondertussen zorgen details als vloerkleden van natuurlijke vezels, handgeschilderde massief houten tafels en decoratieve planten voor evenwicht.

De ruimte is 120 vierkante meter groot en zal Carhartt WIP Men’s collecties huisvesten, maar ook samenwerkingen en speciale projecten.

Carhartt WIP Rotterdam | Meent 24-26A, Rotterdam