Watches and Wonders

De nieuwste watches van Hublot

Soms is less ook écht more. Neem nu de Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire, die Hublot zojuist heeft gepresenteerd tijdens de wereldwijde Watches and Wonders digital edition. Dit en meer prachtige noviteiten die Hublot heeft gepresenteerd, check je hier!

Met de Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire heeft Hublot zijn Art of Fusion tot een absoluut hoogtepunt gebracht. Een nieuwe integrale armband en kast op maat gemaakt van saffier: deze prestatie bevestigt nog maar eens de technische vaardigheid en de uitzonderlijke expertise die Hublot heeft verworven in de bewerking van saffier.

Het volgende wat Hublot heeft gepresenteerd is de waanzinnige Big Bang Unico Yellow Magic. Hoewel geel een primaire kleur is die in de natuur overvloedig voorkomt, is deze kleur nog steeds moeilijk, bijna onmogelijk, om te reproduceren in een materiaal als keramiek. Dankzij haar expertise heeft de Hublot Manufacture het onmogelijke bereikt door het eerste felgele keramiek te creëren.

Ook een hoogtepunt is de Big Bang Sang Bleu II: A Trio in Ceramic. Hublot en de in Londen gevestigde tattoo-studio Sang Bleu onthullen deze drietal uurwerken in keramiek – drie Big Bang-horloges in beperkte oplage die nieuwe kleurgebieden verkennen. Het nieuwe Big Bang Sang Bleu II Ceramic-horloge is nu verkrijgbaar in blauw, grijs en wit. Naast hun technische prestatie om met succes perfect en egaal gekleurd keramiek te hebben gemaakt, onthult Hublot een horlogearchitectuur die de traditie blijft tarten. Welke is jouw favoriet?!