Door de Lynggaard-familie: juwelencollectie voor heren!

Met de juwelen van Ole Lynggaard Copenhagen heb je waarschijnlijk al het hart van je lief verovert. Binnenkort kan die collectie aangevuld worden met mooie items voor jou. Het Kopenhaagse familiebedrijf onthult voor het eerst een juwelencollectie voor heren!

Er zit een mooi verhaal achter ieder juweel. Artistieke Directrice Charlotte Lynggaard brengt hulde aan de mannen in haar leven. Elk stuk uit de collectie was oorspronkelijk een geschenk voor één van de mannen uit de Lynggaard-familie.

Zo zijn de gevlochten manchet-armbanden en ringen vernoemd naar Michel, Charlotte’s echtgenoot en tevens Commercieel Directeur, en geïnspireerd op de gevlochten zilveren armband die hij cadeau kreeg voor hun 25ste huwelijksverjaardag.

En zoon Julius ontving van Charlotte een armband met pictogrammen ter gelegenheid van kerst. De vis weerspiegelt de persoonlijkheid van Julius, de schedel is het favoriete motief van haar broer en CEO Søren, de referenties naar de natuur verwijzen naar haar vader Ole, en ten slotte beschermt en bewaakt het oog de drager van de ring of armband.

Daarnaast voegt de Artistieke Directrice ook nieuwe LIFE armbanden toe aan de collectie. De met de hand geknoopte armbanden zijn breeder en hebben een grooter haakslot.

Last but zeker not least: Oprichter Ole Lynggaard kiest een klassieker pad en introduceert sculpturale manchetteknopen voor kwaliteitsbewuste heren van alle leeftijden.

Nog even geduld, de juwelencollectie voor heren is beschikbaar vanaf mei 2020.