Eddie Redmayne X Omega

Eddie Redmayne draagt de nieuwe Omega Aqua Terra Shades

Acteur Eddie Redmayne verschijnt samen met Zhou Dongyu en Zoey Kravitz in de reclame campagne van de nieuwe Omega Aqua Terra Shade collectie. In deze nieuwe collectie draait alles om kleur! De gedurfde wijzerplaten zorgen ervoor dat iedereen zijn unieke stijl kan uitdrukken. Iets wat ook goed past bij de verfijnde en grensverleggende stijl van Redmayne. Bekijk hier de collectie!

Met zijn verfijnde stijl is de Engelse acteur sinds 2015 ambassadeur voor OMEGA. We kennen Eddie onder andere van de film The Theory of Everything, waarvoor hij een Oscar won. Verder speelde hij in de veelgeprezen films zoals de Fantastic Beasts serie, The Trial of the Chicago 7, Les Misérables, The Danish Girl en The Good Nurse. Naast Eddie spelen ook de actrices Zoë Kravitz en Zhou Dongyu een hoofdrol in deze campagne.

‘Eddie, Zoë en Zhou zijn de perfecte sterren voor deze campagne. Hun creatieve geesten, veelzijdige talenten en uiteenlopende levensstijlen sluiten naadloos aan bij deze gevarieerde collectie. We hopen dat het klanten zal inspireren om echt na te denken over de kleuren die ze zelf graag zouden dragen’

Raynald Aeschlimann, President en CEO van OMEGA
Eddie Redmayne X Omega
Eddie Redmayne X Omega

Aqua Terra Shade

De Latijnse naam Aqua Terra is een eerbetoon aan het nautische verleden van OMEGA en de oorspronkelijke Seamaster-modellen die bekend stonden om hun betrouwbaarheid, zowel op het water (Aqua) als aan land (Terra). De nieuwe collectie is geïnspireerd op dit verleden en bevat kleuren zoals Atlantic Blue, Bay Green en Sandstone. Voor iedere stemming is er wel een kleur! Tegenwoordig staat de Aqua Terra bekend om zijn relaxte stijl, anti-magnetische materialen en precisievermogen.  Er zijn twee verschillende maten beschikbaar, met volledig gepolijste roestvrijstalen kasten van 38 mm of 34 mm, voorzien van een Co-Axial Master Chronometer uurwerk.

Extra kleur

De nieuwe Shades-collectie bevat nieuwe unieke tinten en de messing wijzerplaten hebben een sunburst afwerking. De 34 mm collectie is er in de kleuren: Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffraan en Terracotta. In de 34 mm-serie vind je de zongeborstelde pastelkleuren Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Shell Pink en Lavender. Deze wijzerplaten zijn ook voorzien van 18K witgoud voor de wijzers en de indexen, die de vorm hebben van zeilboten. Om de pols worden de horloges gepresenteerd op roestvrijstalen armbanden. De 38 mm collectie bestaat uit: Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Shell Pink en Lavender. De kleinere afgeronde schakels geven deze collectie een elegante en frisse uitstraling.

Eddie Redmayne X Omega
De 34 mm Aqua Terra Shades collectie: Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffraan en Terracotta.  

Extra Luxe

De twee 18K gouden modellen voegen extra luxe toe aan de collectie. Deze uurwerken zijn gemaakt van OMEGA ’s duurzame legeringen met een unieke goudtint. De 38 mm-kast is gemaakt van 18K Sedna™ Gold: OMEGA ’s eigen rosé gouden legering met een warme goudtint. De De 34 mm-kast is gemaakt van 18K Moonshine™ Gold – OMEGA ’s eigen geelgouden legering, met een heldere, lichte goudtint.

ZIE OOK: DANIEL CRAIG RED CARPET 60 YEARS OF JAMES BOND X OMEGA

Weetjes over Eddie Redmayne

1. Eddie Redmayne is niet alleen een graag geziene gast op rode lopers vanwege zijn rollen in kaskrakers, maar ook vanwege zijn grensverleggende stijl. Zo verscheen hij tijdens de SAG Awards in een gestrikte blouse en broek met hoge taille en tijdens de uitreiking van de BAFTA’s schitterde hij in een strak zwart Alexander McQueen-jumpsuit. 

2. Eddie heeft een koninklijke vriend, zo zat hij op Eton College in de klas met prins William. Dat niet alleen, William was ook zijn rugbyteamgenoot. ‘Het is een geweldige man’, aldus Eddie over William in een eerder interview met Glamour.

3. De acteur heeft een diploma kunstgeschiedenis. Zo studeerde hij een tijd aan het Trinity College in Cambridge. Mocht hij geen acteur zijn geworden had hij graag een carrière als kunstcurator nagestreefd.

4. Iedereen heeft een guilty pleasure, zo ook Eddie. In een eerder interview met W Magazine liet de Engelsman weten groot fan te zijn van de realityserie The Hills: ‘vooral als ik aan het werk ben, ik moet dan gewoon naar hersenloze televisie kijken.’

5. Mensen die te laat komen: Eddie heeft er een hekel aan. In gesprek met BuzzFeed liet hij een keer weten: ‘Ik weet niet waar het vandaan komt, maar ik haat het echt als mensen te laat komen. Misschien omdat ik altijd extreem op tijd ben.’