Kledinglijn JORIK gelanceerd

Gisteravond heeft Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine, zijn kledinglijn JORIK gelanceerd tijdens een eigen fashionshow in Amsterdam. De collectie is meteen vandaag tot en met zondag 3 maart verkrijgbaar in een speciale pop-upstore die plaats vindt in het art’otel. De ontwerper opent deze tijdelijke store zelf vanaf 11.00 uur.

Het was een spannende periode voor Jorik en zijn verloofde Jaimie Vaes, die samen met hem aan zijn kledinglijn JORIK heeft gewerkt, want de rapper annex designer pakt dingen graag groots aan. Hij is dan ook supertrots dat hij zijn eigen ontworpen kleding aan de wereld mag presenteren.

JORIK CATWALK FASHION SHOW FW19

De collectie bestaat uit 32 key-items in verschillende kleuren, waaronder shirts, jeans, crewnecks, hoodies, jassen, caps en accessoires. Naast deze items zijn er nog een aantal limited edition stukken verkrijgbaar die in beperkte oplages worden uitgebracht. Er verschijnen twee collecties per jaar en aan het einde van iedere maand worden er nog een paar limited edition items uitgegeven in kleine oplages. De limited edition stukken worden gekenmerkt door exclusievere stoffen. Uiteraard houdt Lil’ Kleine ook rekening met zijn jonge fans, die ook in de gelegenheid zullen zijn om een kledingstuk van hun idool te bemachtigen.

JORIK CATWALK FASHION SHOW FW19

Items die donderdagavond in de fashionshow zijn getoond, zijn vrijdag vanaf 11.00 uur verkrijgbaar in de JORIK-pop-upstore in hartje Amsterdam. Jorik gaat de pop-upstore persoonlijk openen. De eerste vijftig klanten ontvangen een exclusief presentje. De pop-upstore is te vinden in het art’otel tegenover Amsterdam Centraal. De kledingstukken van JORIK zijn ontworpen met het oog op jongvolwassen mannen en vrouwen, variërend van luxueus tot dagelijks comfort, voor ieder moment van de dag.