Watch news

De nieuwe horloges van Louis Vuitton

Louis Vuitton introduceert een aantal prachtige, nieuwe horloges in 2020. Wij geven je een overzicht van de nieuwigheden van het merk op gebied van horlogerie!

Tambour World Time Runway

De World Time-functie evolueert, met de perfectie van een nieuw automatisch uurwerk, het LV107-kaliber: De Tambour World Time Runway. Het horloge is tot stand gebracht in Louis Vuitton’s eigen La Fabrique du Temps, die twee centrale uren- en minutenwijzers introduceert in plaats van draaiende schijven. De wijzers zijn optimaal om de universele tijd te lezen. De diepte van de wijzerplaat wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van schijven van saffier, die de initialen van elk van de 24 steden boven de uren projecteren.

Escale Spin Time Meteorite 

Het Escale Spin Time Meteorite-horloge is genoemd naar zijn roterende kubussen waarvan de beweging de uren weergeeft, voor een resoluut moderne aflezing van de tijd. Het ontwerp is gepatenteerd en is volledig in eigen huis gemaakt door de meester-horlogemakers in La Fabrique du Temps. Het nieuwe model is verkrijgbaar in zwart titanium met 18 karaat roségoud en een wijzerplaat die gesneden is uit de Gibeon-meteoriet, gevallen in Namibië. Een uniek materiaal dat nog nooit eerder is gebruikt door Louis Vuitton.

Tambour Curve Tourbillon Volant Poinçon de Genève

Ook lanceert het merk de Tambour Curve Tourbillon Volant Poinçon de Genève. Een futuristische benadering van het iconische Tambour-horloge van het Franse huis. Het brengt een nieuw uurwerk tot leven dat tot in het kleinste detail opnieuw is ontworpen: van het kaliber en de materialen tot de kastband, riem en vouwsluiting. Het uurwerk is vervaardigd uit ultralichte en resistente materialen, afkomstig uit de luchtvaart. Het horloge heeft een titanium en Carbostratum® kast, 18 karaat witgouden lugs, 18 karaat witgouden met zwart rubberen kroon en een zwarte rubberen armband. Het horloge is ook verkrijgbaar met diamanten.