The perfect coffee break

Mr Marvis & Selwyn Senatori ontwikkelen wearable art.

Samen met de Nederlands-Italiaanse kunstenaar Selwyn Senatori is MR MARVIS op zoek gegaan naar het perfecte kopje koffie in zijn moederland Italië. De zoektocht werd vastgelegd in een kunstwerk, waarvoor Senatori The Originals van MR MARVIS koos als canvas. De Coffee Breaks zijn vanaf nu in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Volg Senatori op zijn zoektocht naar het perfecte kopje koffie. Stap achterin een watervliegtuig, rijd mee in een vintage Fiat en steek het meer over met de mooiste speedboot die je ooit hebt gezien. Kom in stijl aan op het dakterras van Villa Regina – met uitzicht op Lago di Como – en geniet van ’s werelds beste koffie… Ervaar de perfecte coffee break én de perfecte shorts.

Selwyn Senatori werd geboren in Pallanza, Italië. Hij is Italiaans, maar tegelijkertijd ook een echte ‘Amsterdammer’. Zijn stijl is onnavolgbaar: met gemak wisselt hij van een driedelig Italiaans maatpak naar een met verf bevlekte hoodie, handgemaakte mocassins voor sneakers en een glas champagne voor een caffè. De gemene deler: kwaliteit moet altijd aan de hoogste eisen voldoen. Iets waar MR MARVIS zich uiteraard ook goed in kan vinden.

The Coffee Breaks (€109,-) zijn vanaf nu gelimiteerd verkrijgbaar via www.mrmarvis.com en in de MR MARVIS flagshipstores in Amsterdam en Antwerpen.