Stijlvol

MUST SEE: Omega’s nieuwe Constellation herencollectie

Al decennia lang staat de Constellation van Omega garant voor uitmuntende precisie en tijdloze stijl. Deze zomer introduceert het Zwitserse horlogemerk met gepaste trots de nieuwe generatie modellen voor heren, die gedurfder én eleganter zijn dan ooit!

Zoals we van de Constellation modellen gewend zijn, is de nieuwe collectie weer voorzien van de meest geliefde ontwerpkenmerken van de Constellation, zoals de iconische klauwen en de halvemaan-facetten aan beide kanten van de kast. OMEGA integreerde bovendien een aantal van haar beste en meest geavanceerde materialen in de ontwerpen. Er zijn modellen van edelstaal, 18K goud of een combinatie van beide. Vrijwel alle lunettes zijn vervaardigd uit gepolijst keramiek en weerspiegelen daarmee de uitstraling van de oorspronkelijke Constellation Manhattan uit 1982, waarin glanzend saffierglas werd gebruikt.

Skyline

Dankzij de schuin afgeslepen randen aan de kast en klauwen heeft deze collectie een slankere look dan eerdere modellen. Zelfs de kroon heeft een subtiele nieuwe vorm die de elegante uitstraling versterkt. Het effect wordt benadrukt door de geactualiseerde slimline vormgeving van de wijzers. De nieuwe indexmarkeringen zijn geïnspireerd op de skyline van Manhattan, met name de driehoeksfacetten van de Freedom Tower. Last but not least: de nieuwe 41 mm horloges hebben een lederen band mét antibacteriële rubberen voering! Liever een compleet metalen look? Dat kan ook; in dat geval kun je kiezen voor een van de andere polsbanden in de Constellation 39mm-collectie.

Uniek

Slechts één model in de nieuwe collectie is voorzien van een edelstalen lunette, waarop donkere Romeinse cijfers prijken. Voor de andere modellen met keramische lunettes zijn de Romeinse cijfers vervaardigd van OMEGA Ceragold™ of Liquidmetal™.

Nog even over de achterkant van de kast: deze is van saffierglas verwerkt, zodat het OMEGA Master Co-Axial Calibre 8900 / 8901 zichtbaar is. Alle horloges zijn als Master Chronometer gecertificeerd door het Zwitserse Federale Instituut voor Metrologie (METAS) en voldoen daarmee aan de hoogste normen op het gebied van precisie, prestaties en magnetische weerstand. Prachtig!

Meer info? Ga naar omegawatches.com