Paul Smith ontwerpt voor Men in Black International

Paul Smith lanceert de nieuwe capsule collectie rondom de Sony Pictures’ Men in Black International. Naast de vele op maat gemaakte ontwerpen voor diverse Men in Black geheime agenten, heeft Paul Smith ook een capsule collectie ontworpen bestaande uit kleding en accessoires waarin aliens en andere iconen uit de film centraal staan.

Chris Hemsworth (H) with Em (Tessa Thompson) in Marrakech in Columbia Pictures’ MEN IN BLACK: INTERNATIONAL.

Alien prints

De capsule collectie heeft items voor man, vrouw en kinderen en is een aansluiting op de  ‘A Suit To Travel’ collectie. De pakken zijn uiteraard in zwart, met binnenvoering van kleurrijke alien karakters uit de film en als detail het herkenbare ronde logo van ‘Men in Black: international’ in de vorm van een knoop. Naast de pakken zijn er ook diverse opvallende accessoires met herkenbare Paul Smith kenmerken zoals:

  • Een zwarte das met zonnebrillen print. 
  • Sjawls en pochets met alien motief. 
  • Manchetknopen en geld clip met het nieuwe Men in Black logo.
  • Sokken in vier knal kleuren met alien prints. 
  • Leren portemonnee en een iPhone case. 
Em (Tessa Thompson) and H (Chris Hemsworth) in Columbia Pictures’ MEN IN BLACK INTERNATIONAL.
Chris Hemsworth (H) with Em (Tessa Thompson) in Marrakech in Columbia Pictures’ MEN IN BLACK: INTERNATIONAL.

Andere aanvulling op de collectie is het witte overhemd – de ideale partner bij ‘A Suit To Travel – de knopen zijn vervangen door zonnebrillen, aliens en het Men in Black logo. Daarnaast zijn er nog wat meer casual items zoals een hoodie en een trui. 

A Suit To Travel 


In samenwerking met kostuum ontwerpster Penny Rose heeft Paul Smith de perfecte outfits ontworpen voor de alien-politie voor tijdens hun intergalactic werk. Paul en Penny ontwierpen tailored items voor de vijf meest opvallende men and women in black, en kleedde ook de rest van de crime-fighters. Ze hebben maatpakken ontworpen voor agenten H en M. Agent H draagt het Men in Black uniform met kleurrijke voering (een bekend kenmerk van Paul Smith’s ontwerpen) en een paar Paul Smith signature gestreepte sokken. Agent M draagt een two-button double breasted broekpak. Beide pakken zijn gemaakt met Paul Smith’s kenmerkende ‘A Suit To Travel In’ stof: een wollen stof dat van nature kreuk bestendig is waardoor de agenten er onberispelijk uit zien tijdens het reizen door ruimte en tijd. Fans zullen Paul zelf ook voorbij zien komen wanneer ze Man in Black: International kijken. 

Agent H (Chris Hemsworth) in London’s MIB Headquarters in Columbia Pictures’ MEN IN BLACK: INTERNATIONAL.

De capsule collectie is beschikbaar op PaulSmith.com  en in de geselecteerde Paul Smith winkels en warenhuizen vanaf mei 2019. Dit valt samen met de release van Men in Black: International in de bioscopen in de U.S. en U.K. op 14 juni.