overwinning

TAG Heuer viert winst Max Verstappen tijdens Grand Prix in Monaco met iconisch uurwerk

We blikken graag nog even terug naar afgelopen zondag, de dag waarop we allemaal hebben gezien hoe Max Verstappen de Grand Prix in Monaco won! Dat betekent dat Max vanaf nu, voor het eerst in zijn carrière, de leiding neemt in de 2021 Formule 1 klassement. Als Official Watch van de Monaco Grand Prix is TAG Heuer meer dan trots op deze legendarische race en nu al hét hoogtepunt van de Formule 1 seizoen! Slechts twee dagen eerder, lanceerde het Zwitserse horlogemerk nog het one-of-a-kind TAG Heuer Monaco uurwerk, speciaal ontworpen en gegraveerd met gepersonaliseerde markeringen. De iconische vierkante chronograaf, voor het eerst gemaakt in 1969 symboliseert de liefde voor snelheid van het merk en zijn diepgewortelde racing spirit.

“We willen Max Verstappen en het Red Bull Racing Honda Team feliciteren met deze historische gebeurtenis Grand Prix-overwinning. Hij stelde het uitdagende kronkelende stadscircuit op de proef en het slogan van TAG Heuer ‘don’t crack under pressure’ ging zeker voor hem op! We zijn vooral verheugd dat onze nieuwste en gepersonaliseerde Monaco Titan hem geluk leek te hebben gebracht en ik hoop dat dit zo blijft voor Max’s race naar de wereldtitel. “

Frédéric Arnault, CEO van TAG Heuer.
Max Verstappen (NL), Red Bull Racing. Podium. Monaco Circuit.

Tijdens feestelijke evenementen zoals het legendarische F1-weekend en de onthulling van de nieuwe Special Edition uurwerk, bevestigt TAG Heuer nogmaals zijn langdurige vriendschap met Monaco en de Formule 1 Grand Prix – evenals het Red Bull Racing Honda Team waarvan TAG Heuer eenpartner sinds 2016.

De iconische vierkante chronograaf, voor het eerst gemaakt in 1969, symboliseert de liefde voor snelheid van het merk en zijn diepgewortelde racing spirit. De nieuwe speciale editie die dit weekend werd onthuld is ultralicht en gemaakt van robuust titanium met een opvallende zilveren wijzerplaat en zwarte subtellers, op een nieuwe antracietkleurige leren band met een textuur die doet denken aan de groeven van raceautobanden.

De iconische TAG Heuer Monaco-collectie gaat terug naar zijn oorsprong met een nieuwe en exclusieve speciale editie ter gelegenheid van de prestigieuze Grand Prix van Monaco: de TAG Heuer Monaco Titan Special Edition, een sportief, ingetogen en lichtgewicht model.

Foto’s: JF Galeron