Montblanc

Vier de Feestdagen in Stijl

Stijlvol, gepersonaliseerd en functioneel met oog voor detail: ontdek de door Montblanc geselecteerde geschenken voor de komende feesten. Schrijfinstrumenten, horloges, lederwaren en zelfs nieuwe technologieën: de zorgvuldige selectie bestaat uit unieke en symbolische geschenken voor iedereen die je nauw aan het hart ligt. Het zijn ontwerpen die je bijstaan bij het creëren, ontdekken en verbazing zullen opwekken.  

Net als een schrijfinstrument van Montblanc dat moeiteloos over een wit vel papier glijdt. Een elegante figuur die over de pagina beweegt, woorden vormt, vormen creëert, een spoor achterlaat dat anderen kunnen ontdekken en genieten.

Meisterstück Around the World in 80 DaysDoué Classique vulpen

Ultiem geschenk van avontuur en ontdekking. Het ontwerp van de speciale editie schrijfinstrument is gebaseerd op de klassieke avonturenroman van de Franse auteur Jules Verne dat het verhaal vertelt van de Britse gentleman Phileas Fogg’s buitengewone reis rond de wereld in slechts 80 dagen. Geïnspireerd door Foggs oceaanreis van het Suezkanaal naar Bombay aan boord van een stoomschip, heeft de vulpen gravures van het golfpatroon en het stoomschip op de platina gecoate dop, terwijl de houder is gemaakt van een blauwe doorschijnende lak met een subtiel gradiënteffect.

StarWalker UltraBlack Precious Resin Fineliner

In zwart kostbaar mat hars met contrasterende zwarte ruthenium-gecoate metalen fittingen, Montblanc StarWalker UltraBlack is een geschenk voor verbeelding en creatie, met een Montblanc embleem dat lijkt te zweven in de lucht op een grijze basis.

Meisterstück Platinum-Coated Classique Balpen

Een Montblanc icoon van schrijfcultuur, de Meisterstück Platinum-Coated Classique Balpen toont de zuiverheid van zijn ontwerp in platina.  Tijdloos elegant, en altijd een verheven schrijfervaring.

In een werkplaats in de Zwitserse Jura maken ambachtslieden met niet aflatende passie en ongebreideld kunstenaarschap van individuele stukken complexe tijdstukken. Zij zijn niet de helpers van de Kerstman, maar de ambachtslieden en horlogemakers van Montblanc die hun eigen soort magie maken.  Niet alleen het geschenk van tijdmeting, maar tijd om een nieuw avontuur te beginnen, een nieuw doel te stellen, en tijd om een stempel te drukken met elke voorbijgaande minuut.

Montblanc 1858 Geosphere UltraBlack Watch

Een horloge dat de erfenis voortzet van meer dan 160 jaar Minerva’s geschiedenis in fijne horlogerie. Met zijn kenmerkende zwart gecoate stalen kast met een speciale satijnafwerking, viert de Montblanc 1858 Geosphere UltraBlack de kleur zwart met contrasterende grijze en witte elementen. Het uurwerk is voorzien van de Vervaardiging Worldtime complicatie met twee draaiende koepelvormige hemisfeer globes die een volledige rotatie te maken in 24 uur het verstrekken van een instinctieve manier van het lezen van verschillende tijdzones. Opgedragen aan de Seven Summit Mountaineering Challenge, de esthetische details van het horloge te roepen de geest van de berg exploratie en de iconische piek dat de oprichters van ons Maison geïnspireerd

Montblanc Star Legacy Full Calendar

Geïnspireerd door Minerva zakhorloges uit de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw, Star Legacy uurwerken belichamen de geest van Formele Elegantie met ronde gepolijste kiezel-vormige kasten, ui vormige kronen met de herkenbare Montblanc embleem, verfijnde wijzerplaten met de iconische exploderende ster guilloché patroon, en Sfumato banden gemaakt in de Pelletteria in Florence, Italië.

Montblanc 1858 Geosphere Limited Edition – 1858 stuks

Meer dan een professioneel horloge, een fascinerend verhaal van verkenning en avontuur.  De Montblanc 1858 Geosphere Limited Edition 1858 vindt inspiratie in de kleuren van de woestijn omgeving, een knipoog naar bergbeklimmer Reinhold Messner’s 2004 solo tocht van 2000 km door de Gobiwoestijn met zijn extreme temperaturen van bevroren winters tot hete zomers.

Onderweg, in de lucht, op zee of gewoon thuis. Wat de afstand ook is, hoelang of kort de reis ook duurt, geef het cadeau van mobiliteit, prestaties en elegantie met elk leren Montblanc stuk.

M_Gram 4810 UltraBlack Crossover Clutch, Rugzak en Mini Folio

Met een identiteit die onmiskenbaar Montblanc is, zijn deze drie lederen stukken voorzien van het originele M-patroon, geïnspireerd op de geometrie en belettering van afbeeldingen uit het Montblanc-archief, waarmee de rijkdom van het erfgoed van het Maison wordt benadrukt. De kenmerkende all-over M-behandeling is in reliëfleer voor een gedurfdere look. Altijd onderweg met verfijnde en functionele lederen metgezellen: de Rugzak is uitgerust met buiten- en binnenvakken, waaronder een gewatteerd compartiment voor de laptop; de Clutch en de Mini Folio kunnen met de hand worden gedragen of cross-body dankzij de afneembare schouderriem.

Eenvoudige elegantie in zwart, deze leren accessoires zijn een ingetogen statement van Montblanc stijl met kenmerkende designcodes.

Montblanc Black leather belt

Meisterstück Wallet 6 CC

Als dwarrelende sneeuwvlokken die waaien in de wind, de geest van innovatie nooit af bij Montblanc, het verkennen van nieuwe manieren om functionele en stijlvolle metgezellen te maken voor alle aspecten van het leven. Metgezellen die ons inspireren, die ons op koers houden, en ons helpen om de dingen te doen die ons elke dag bewegenMontblanc

MB 01 Over-Ear Headphones x Montblanc UltraBlack Edition

Betere focus, meer creativiteit, zelfs onderweg. De Montblanc MB 01 draadloze over-ear hoofdtelefoon levert prestaties en betrouwbaarheid, samen met een zeer opvallend design.  De buitenkant van de oorschelpen is voorzien van een reliëf met het M-patroon, terwijl de binnenkant is uitgerust met zachte lederen oorkussens die het oor volledig bedekken voor een comfortabele luisterervaring.  Het slanke metaal en de lederen afwerking geven deze draagbare metgezellen hun onmiskenbare Montblanc flair.

Montblanc Summit 2 Roestvrij staal en leder

Benoemd naar zijn ambitie om een draagbare metgezel te zijn die zijn eigenaar op de hoogte houdt in alle aspecten van het leven, Summit 2 is een innovatieve digitale interpretatie van fijne horlogerie die naadloos de Zwitserse ontwerpcodes van traditionele uurwerken, hoogwaardige materialen en technologie samenbrengt.  Summit 2 is gemaakt van roestvrij staal en leer en is de ultieme wearable die gemaakt is voor werk, vrije tijd, fitness en reizen.

Over Montblanc

Synoniem voor uitmuntendheid in vakmanschap en design, heeft Montblanc de grenzen van de innovatie verlegd sinds het Maison voor het eerst een revolutie teweegbracht in de schrijfcultuur in 1906.    Vernuft en verbeelding zijn nog steeds de drijvende krachten voor het Maison vandaag de dag als het bevordert zijn uitdrukking van fijn vakmanschap in productcategorieën: schrijfinstrumenten, horloges, lederwaren, nieuwe technologieën en accessoires. Het iconische Montblanc embleem is het ultieme zegel geworden van prestatie, kwaliteit en een uitdrukking van verfijnde stijl. Het weerspiegelt de voortdurende missie om ‘finelifetime companions’ te creëren, geboren uit gedurfde ideeën en vakkundig vervaardigd door de vaardigheden van de ambachtslieden van het Maison. Als onderdeel van haar voortdurende inzet voor het verheffen en ondersteunen van mensen die ernaar streven hun stempel te drukken, blijft Montblanc haar aanmoediging van educatieve programma’s over de hele wereld en initiatieven die mensen inspireren om hun volledige potentieel tot uitdrukking te brengen, bevestigen.