ZIEN: PHILIPP PLEIN AUTUMN/WINTER 2020 RUNWAY

Een straaljager, helikopter en dikke auto’s allemaal bedekt met bladgoud. Dit is de speeltuin van iemand die alles kan hebben wat die wil, iemand die groot droomt en nog groter leeft. Geld is geen belemmering. De enige limiet is de door adrenaline gevoede verbeelding. Welcome to PHILIPP Plein’s Autumn/Winter 2020 megashow: No Limits!

Deze nieuwste collectie valt samen met de wereldwijde lancering van de geur No Limits, die wordt geleverd in een fles in de vorm van een onbeperkte creditcard.

Met modellen, influencers, sterren en andere gasten – waaronder Jada Pinkett Smith, Ellen Von Unwerth, Cameron Dallas en Maye Musk – was de avond een heus spektakel. En met de Amerikaanse rapper Tyga die samen met Missy Elliot optrad en Timbaland als DJ, bewijst Philipp Plein nogmaals dat hij de man is die alles kan maken en realiseren.

Zoals we van Philipp Plein gewend zijn is de nieuwe collectie extravagant, vol met studs en andere eyecatchers. Bekijk hieronder de catwalkshow!

Aan het einde van de show bracht PHILIPP Plein een ontroerend eerbetoon aan de wijlen basketballegende Kobe Bryant met een exclusieve capsulecollectie met nummer 24 Laker-shirts. Als een sportieve en culturele gamechanger was Kobe Bryant het perfecte voorbeeld van wat kan worden bereikt met ‘a no limits attitude to dedication’. PHILIPP Plein is trots op zijn donatie aan de Mamba & Mambacita Sports Foundation ter ere van Kobe en zijn dertienjarige dochter Gianna.